L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de desembre del 2010

Dec-Hogar guanya el concurs d'aparadors de Nadal

DEC-HOGAR, comerç local especialitzat en articles i complements per a la llar, ha estat el guanyador del Concurs d'Aparadors convocat per la Regidoria de Foment i l'Antena de Comerç de Tavernes amb motiu de les festes de Nadal. A més del primer premi atorgat a DEC-HOGAR pel seu aparador, l'Ajuntament ha premiat en segon lloc l'aparador de Modes Anna i en tercer lloc al de Calçats Cordonets.

Els premis per a aquesta edició consistien en un trofeu i premi en metàl·lic per als tres primers llocs de 140, 100 i 60 euros respectivament. També s'han atorgat diplomes  a diversos comerços de la localitat en reconeixement a la seua participació en el concurs.

El concurs pretén motivar als comerços perquè adornen els seus aparadors i alhora reconéixer l'esforç i participació per aconseguir que la ciutat tinga l'ambient nadalenc escaient a aquests dies.

L'acte de lliurament de premis va tindre lloc en el Saló d'Actes de l'ajuntament presidit per l'alcalde Manolo Vidal, que estava acompanyat per la regidora de cultura Amparo Espí, ambdos del PP, i pel regidor del Bloc Jordi Juan.

- Font: La Veu de la Valldigna
-