L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 14 de desembre del 2010

Ahir aconseguirem un nou record





Ahir va ser un dia especial per a la gent de La Cotorra en assolir "quasi" eixa xifra màgica de mil pàgines visitades: en total foren 984 les pàgines vistes ahir del nostre blog.

Segons les xifres que ens aporta el comptador, des de l'11 de juny del 2008, quan iniciarem el blog, són ja vora 180.000 les pàgines visitades en tot aquest temps, visites que es fan majorment des de l'Espanya (98'7%) encara que en rebem d'arreu del món.
L'equip de La Cotorra us agraeix a tots i  totes la vostra confiança i això ens encoratja a seguir en la línia d'informar, sobre tot  de tot allò que habitualment no apareix als mitjans de comunicació.
No cal que us recordem que sempre podeu participar-hi i no solament a través dels comentaris, sinó que podeu enviar-vos les vostres opinions en forma d'article o qualsevol tema que considereu publicable i d'interes per Tavernes i la Valldigna al nostre correu

lacotorradelavall@gmail.com

Grràcies a totes i tots.
-