L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 20 de desembre del 2010

L’Escola de Música de Tavernes va anunciar el Nadal amb una excepcional audició


La Banda Infantil i la Banda del Centre Professional “Mestre Arnau” de l’Escola de Música de la SIUM, Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes han oferit un extraordinari concert amb el qual, a més de donar per conclós el primer trimestre del curs, van anunciar el Nadal desitjant bones festes i un bon any nou al nombrós públic que omplia l’Auditori de la societat musical vallera.

L’audició va començar amb les evolucions de la Banda Infantil què, sota la direcció del professor titular Juan Francisco Torres Franco, va interpretar un programa de música per a bandes, Band Time Expert de Jacob de Haan, acabant amb dues nadales per a la qual cosa, músics i professor es van col·locar al cap el barret de Pare Noël. Despurs va arribar el torn de la Banda del Centre Professional “Mestre Arnau”, què dirigida pel seu titular, el professor José Luis Palomares Peñalba, va interpretar un variat programa i què va concloure amb un bis per al que la banda va fer ús la Marxa Radetzky, del pare dels Strauss.

-

2 comentaris:

vicent ha dit...

Igual que la Cotorra està mostrant certa sensibilitat pels temes culturals i no sols polítics, el diari Las Provincias també està donant una lliçó a altres que se les donen de molt i no són res, com el Levante-EMV.

Sóc dels que està replantejant-se deixar d'aquirir el Levante i passar-me'n a Las Provincias.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pots estar ben segur que la gent d'ací som molt sensibles als temes culturals d'identitat i la llengua del nostre país. I sabem no som els únics.
Tema a banda és si ens arriben totes les informacions per fer-nos ressó

Com diria LLach "estem malalts d'amor per aquest país".