L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de desembre del 2010

S'acosten eleccions... Aprofiteu-vos!!!


Pares, mares, xiquets i xiquetes... Tots s'han quedat sorpresos i meravellats en comprovar com el nostre ajuntament ha iniciat treballs de pintura i manteniment dels jocs infantils. ¿Quant de temps que no ho feia? I no era perquè no calia, no. Que hi ha alguns jocs que estan....
Bé, sembla ser que el nostre govern municipal ha pensat que cal preparar el poble per a les immediates eleccions. I suposem que d'ací poc s'iniciarà un ritme frenètic per fer i refer, reparar i deixar en condicions voreres, zones enjardinades, papereres.... Perquè dinerets pensem que hi haurà després d'eixos 5'7 milions d'euros del prèstec aprovat fa pocs dies.

I perquè diem: Aprofiteu-vos!! Pensem que ara és el moment de telefonar, d'escriure al web o per registre d'entrada els vostres suggeriments, de dir on està mal tal vorera, quina paperera està trencada, quin banc pintat o trencat. I si no us fan cas, semble us queda La Cotorra.

I no ens ho tingueu en compte: seria bo que el veïnat de la zona de l'Avinguda de Malta i Els Sequers s'abstinguereu de reclamar eixes reparacions. Però és que hi ha tant a repara i fer allí....  que podeu menjar-vos tot el pressupost!!!  Ara igual us fan un pressupost especial només per vosaltres, que tot podria ser!!!
-