L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 14 de desembre del 2010

L'ocupació i desocupació al mes d'octubre

Quan hauriem d'estar donant les dades del mes de novembre ens trobem que encara no estan penjades al web de l'ajuntament. Hem trobat la informació del més d'octubre penjada fa poc, i per tant informarem sobre aquest mes, a l'espera de les dades de novembre.

El mes d'octubre l'atur va baixar a Tavernes, Benifairó i Simat i va augmentar únicament a Barx qua passa a tindre 10 persones més de les vuitanta del mes de setembre. En xifres cal dir que la desocupació minva a Tavernes en vuitanta persones i es queda en 1726; a Benifairó n'abaixa vuit i es queda en 107 mentre a Simat eren 207 els desocupats en abaixar-ne 40 respecte al mes anterior.
Es significatiu que els tres pobles de la Valldigna on hi ha major activitat tarongera abaixa l'atur, i és molt significatiu a Simat amb 40 persones, la meitat de Tavernes, on cal dir que el sector serveis també aconsegueix donar feina a vuitanta-tres persones. Per tant, considerem que  són indexs moderats que estarien dins de la tendència d'un mes favorable habitualment a incrementar el treball, com són novembre i desembre.
Però com hem comentat, i sols passa ací, les dades les té l'ajuntament i li costen molt de traure. Si pensem que aquest quatrimestre els analistes el donaven com a un quatrimestre més possitiu a nivell econòmic, només cal saber si a nivell de llocs de treball tindrà alguna mínima repercussió favorable.
Ara, informeu de les dades de novembre, que ja se'n passa l'arròs.
-