L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 2 de desembre del 2010

El Calvari: ¿ De nou fer obres fer perquè les desfacen?


El govern del PP de Tavernes ha previst millorar els accessos al Calvari segons ha anunciat aquest dies la premsa comarcal de la qual prenem la informació. "Amor con amor se paga" que diu el refrany castellà.

I per cert, dit de passada sobre la premsa comarcal, la gent del Bloc es troba molt molesta perquè cap dels dos diaris s'ha dignat en traure una mínima ressenya de les dues notes de premsa que els han enviat els valencianistes (fotos incloses) sobre la campanya de les compres de Nadal al nostre poble. I no és la primera, ni la que fa cinc, ni deu - diuen- que passa amb els comunicats de premsa que remeten, que no els els publiquen. Es nota qui mana i domina els mitjans a Tavernes.

Bé, al que anàvem. L'objectiu es millorar la zona del Calvari i l'entorn, així com millorar els carrers Pizarro i Buenavista, que bona falta que fa. En total, una inversió de 164.000 euros, dels quals són practicament 64.000 per al calvari. Les empreses: Xuano SL i la de Soraya María Grau Sanchis, respectivament.

Al respecte, i com no podien faltar, les manifestacions del nostre alcalde dient que «dos projectes ens permetran millorar el Calvari, una de les zones verdes més importants de la ciutat i un dels espais més emblemàtics per als ciutadans. A més, millorarem els carrers Pizarro i Bonavista, amb el consegüent benefici per als ciutadans ».

I tant com són zones verdes. Menuts brossegals que hi ha per la zona. Està bé això de millorar el Calvari. ¿Sembla ser que per fi ens fan cas o solament és casualitat?

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/el-calvari-del-calvari.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/04/era-el-millor.html

¿O serà una nova nova faena del matalafer: "fer i desfer? Cal recordar que no és la primera vegada en els darrers anys que es fan obres de millora en "un dels espais més emblemàtics per als ciutadans". Fa poc, es varen canviar els tualellets blaus dels casalots, es va millorar la tanca del Calvari, etc. I al cap de dos dies, tot estava desfet. A les fotos, podeu vore algun exemple.

I el problema és el de sempre: falta de manteniment, falta d'atenció a les coses, falta de vigilància. ¿Tornarà a passar? Ja estem acostumats: fer i desfer.

-

4 comentaris:

falcó ha dit...

Sobre el menyspreu que els mitjans de comuinicació practiquen amb el Bloc, conec vairies dites que els nacionalistes podrien dur a terme si disposen de poder a l'Ajuntament de Tavernes després de les eleccions de 2011. Fer com fan, no és pecat. És a dir: tal com m'has tractat tu, ara et tractaré jo. Si algun dia hi ha que invertir un euro per a qualsevol menester, anunci o comunicació, mirar de no fer-ho en eixos mitjans. No sé si m'heu entés? A ells o als seus caps això no els agradarà massa.

Indesidenter ha dit...

Està clar que hi ha un "amagament" de notícies, propostes, activitat parlamentària, actes, etc. tant del Bloc com d'EU en els mitjans de comunicació, més amatents a potenciar les opcions PP i PSOE.
D'aquests partits de Madrid, qualsevol coseta que facen i que als altres ni se'ls atén, a ells se'ls magnifica i omplin mitjà pàgina de diari.
El problema? La falta de mitjans objectius 100% on la importància rau en la notícia i no en qui la fa o la provoca i, sobre tot, la falta de diaris i ràdios amb interessos valencians i no depenent d'editarials de fora del país, com passa amb el Levante, Provincias, Mundo, El País, per exemple.

Anònim ha dit...

hi ara que parleu de mitjans de comunicació,algú saps perque ahir i hui no podem vore canal 9?.

foraster ha dit...

Considerar Canal 9 com a mitjà de comnunicació és elevar molt alt allò que fa i representa eixa eina política o abaixar la valua o qualitat dels autèntics mitjans de comunicació dels que, a hores d'ara no en tenim ja que actuen més com a mitjans de manipulació i doctrinatge.