L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

dissabte, 11 de desembre de 2010

NOTA DE PREMSA DE CÁNDIDO JIMÉNEZ

Hem rebut la següent nota de premsa del regidor d'EU, Cándido Jiménez:


El regidor de l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Cándido Jiménez, lamenta molt la manipulació que s'està fent del seu nom per part d'alguns membres del Consell Polític
comarcal que, en connivència amb dos o tres membres del col·lectiu d' Esquerra Unida, es deixen enganyar i manipular per un senyor del col·lectiu de Gandia que té com a única meta la desaparició d'EU a Tavernes. El col·lectiu de Tavernes va ser tret a flote i mantingut amb molt de sacrifici per Cándido Jiménez, aconseguint un 10% dels vots en les passades eleccions municipal i essent l'única llista d'EU que va doblar en percentatge els vots obtinguts en tota la província de Valencia.
Cándido Jiménez porta 12 anys mantenint viva la flama d'Esquerra Unida i ara veu amb tristesa tot el que passa al col·lectiu local i per causa de persones alienes al col·lectiu. Així, Cándido Jiménez ha de desmentir amb total rotunditat la notícia apareguda al diari Levante i que algú amb males intencions va enviar com a nota de premsa: Cándido Jiménez mai no ha tingut intenció de presentar-se a la reelecció  com a candidat a l'alcaldia de Tavernes, com diu la nota de premsa. Encara que algú vol que aquest procés semble una cosa normal, això no pot ser perquè EU s'ha trencat per la meitat en haver-se donat de baixa la meitat dels militants i els que queden entraren en EU per interessos particulars.
Cándido Jiménez vol donar a conéixer a l'opinió pública que ni tan sols ha estat convocat a l'assemblea per elegir el candidat i, per a més inri, l'assemblea va ser convocada per la direcció del partit de Valencia que, en teoria hauria de ser imparcial i convocar a tots els militants, cosa que no ha fet.
Cándido Jiménez està molt dolgut amb la direcció del partit de València perquè no han sabut valorar el treball que ha fet a Tavernes i que molts veïns consideren i reconeixen com a molt positiu.

Cándido Jiménez
REGIDOR EU TAVERNES 
-

5 comentaris:

Serp ha dit...

Jo em solidaritze amb Cándido. Ànim!!!

Valler ha dit...

Anem a veure, supose que s'hauran dit moltes mentides i que la veritat només la sabran que ells. Però, en la meua modesta opinió Càndido vol agafar-se a la cadira de regidor. I si, com s'ha dit, els estatuts d'EU diuen clarament que un candidat no pot ser reescollit més de dues vegades per a l'alcaldia, no té sentit que estiga lluitant per una cosa que els estatuts li ho prohibeixen. Si es de veres que no té el suport del 75% de la militància...
A més, crec sincerament que EU necessita una renovació i deurien anar deixant pas a la gent jove. I Karina pot ser una bona opció.
Altra cosa és que les formes no hagen sigut les correctes. Ho dic perquè Càndido ha donat molt per Tavernes i pel partit. Però ha d'acceptar les normes democràtiques del seu partit.
I és una llàstima tot el que ha passat, perquè Tavernes demana una esquerra forta i unida. Això que està passant només beneficia al PP. Encara estem a temps, crec que les esquerres a Tavernes deurien unir-se i plantar cara, totes juntes, a la dreta vallera.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Agrairïem als "anònims" que es dediquen en els seus escrits a acusar o insultar sense aportar cap justificació del que diuen, que no anem a publicar res en eixa línia.
Si tant segur esteu del que digueu i ho podeu demostrar, firmeu-ho amb nom i cognoms i ben identificats i ho publiquem de seguida.
Però feu-se responsables del que digueu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sr Anònim: Li repetim el mateix. No insistesca.

A més li anem a dir una altra cosa i creure-s'ho o no és el seu problema: no hi ha cap persona amb el cognom que vosté comenta entre els responsables de La Cotorra.

O siga que no ho publiquem, no perquè ens afecte sinó perquè vosté fa acusacions greus sense donar-nos cap prova ni dir-la seua identitat. I no anem a fer-nos responsables davant de cap jutjat de la seua anònima opinió.

I si és un tema que està pendent de judici i com diu afecta a molts vallers ja se sabrà.

I quan als comentaris que diu del BNV li podem assegurar que en tot l'afer Cándido-EU el BNV ha estat un simple espectador com la resta de partits i podem assegurar-li, segons el que sabem, que el seu regidor Cándido no ha negociat res amb el Bloc, ni s'ha reunit, ni res de res.

I encara que no tenim perquè aclarir-li-ho, li direm que en La Cotorra no estem dirigits pel Bloc ni rebem consignes d'aqueix partit quant a la informació que es dóna.
Sí que està clar que, com a persones i al igual que vosté té, tenim la nostra ideologia i ens declarem nacionalistes, ecosocialistes i verds.

Anònim ha dit...

Som esclaus del nostres actes i de les nostres paraules. Aquests ens delaten i demostren el que som i allò que defensem.