L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

dijous, 9 de desembre de 2010

Nerea Peris i Brines, premi extraordinari de batxillerat


La jove de Simat, Nerea Peris i Brines, ha estat premiada en la darrera convocatòria dels Premis Extraordinaris de Batxillerat, corresponents al curs 2009-2010, convocats per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana.
Als premis s'han presentat joves estudiants que acabaren el Batxillerat el curs passat amb una nota mitjana superior a 8.5. Per a l'adjudicació, els candidats han hagut de passar diversos exàmens sobre matèries de Batxillerat els quals la simatera ha superat molt satisfactòriament.

La gent de la Cotorra dona l'enhorabona a Nerea Peris i a l'IES La Valldigna de Tavernes, centre on la jove cursà els seus estudis de Batxillerat.

-

Cap comentari: