L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

divendres, 24 de desembre de 2010

15' 7 milions d'euros per a barracons en el 2009A principi d'estiu, va sorgir ací la polèmica de "barracons sí, barracons no" per als alumnes dels instituts de la Valldigna i paral·lelament, el cost que té el lloguer d'aquests barracons a l'educació valenciana  i qui  se'n beneficia. 

Ahir poguerem saber que: "L'Empresa d'Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana SAU va destinar el 2009 un total de 15,7 milions a les despeses de muntatge i lloguer d'aules prefabricades. Aquesta quantitat s'inclou en els conceptes d' "Altres costos" de les partides "Immobles per revertir en curs" - 5.670.086 euros - i "Obres en curs de cicle llarg" - 10.103.841 euros -, segons assenyala l'informe de la Sindicatura de Comptes corresponent a l'exercici 2009 i que s'ha fet public ara".

És a dir durant l'any 2009.... 15'7 milions per a barracons. I només cal recordar que el sistema educatiu valencià porta anys i anys pagant aquestes "instal·lacions" educatives. ¿Quants centenars de milions d'euros ens han costat els barracons en tants anys? ¿Quants instituts o col·legis nous de trinca s'hagueren pogut construir amb tots els diners del lloguer? ¿Quants instituts s'haurien pogut reformar - cas del Jaume II el Just - amb els diners que durant anys paguen del lloguer?

Per cert, moltes vegades ho oblidem però també en tenim al CEIP Alfàndec. Tant de temps fa que hi ha xiquets que començaren allí la primària i ja acaben els estudis a l'institut. 

Fotografia: els barracons dels IES de Tavernes
-

Cap comentari: