L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 20 de desembre del 2010

Homenatge emotiu a Antonio Company

 
El sopar de Nadal de l'Associació de Futbolistes del València CF es va transformar en un petit i emotiu homenatge a Antonio Company, un dels empleats del club més volguts per tots que en els últims anys ha passat pel mal glop d'una greu malaltia.

Dijous passat, no obstant açò, assitia al sopar nadalenc, en l'Albereda Palace de Jesús Barrachina, compartint unes hores amb Juan Sol, Ricardo Arias, Waldo Machado, Carlos Diarte, Juanito Sánchez, Ferran Giner, Miroslav Djukic, Gaizka Mendieta i tots aqueixos jugadors que durant dècades han fet gran a aquest club. Company, com sempre amb el bon humor per davant, ha sigut durant molts anys la representació del València CF en infinitat d'actes celebrats en les Penyes Valencianistes per totes les comarques valencianes i resta del món. Ahir tots es van alegrar de veure-ho.
 
El simater Toni Company i Sancho ha desenvolupat tasques de coordinació i representació del València Club de fútbol durant les darreres dues dècades des d'on ha mantingut una estreta vinculació amb les penyes valencianistes valldignenques, escoles i associacions de la nostra comarca. 

La penya valencianista simatera ja li va retre un emotiu homenatge en el seu poble amb motiu de la vinguda de les tres copes aconseguides l'any 2004, quan el València va aconseguir un 'triplet' amb la consecució dels títols de la Lliga espanyola, la Copa de la UEFA i la Supercopa d'Europa. 
-