L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 de desembre del 2010

Membres del GMValldigna han instal·lat un betlem al pic Penalba

Membres del GMValldigna han instal·lat un betlem al pic Penalba que, amb els seus 772 metres és el cim mes alt i un excel·lent mirador de la Valldigna. La instal·lació del betlem és una tradició molt estesa per les principals muntanyes, tant en tota la península com en les grans muntanyes de tot el món.
Els betlems en els cim de les muntanyes són un petit homenatge al valor dels muntanyencs que s'esforcen per mantindre la tradició i al gran col·lectiu de grups que practiquen en la muntanya les seues activitats, fomentant la camaraderia amb esforç i il·lusió.

- Nota remesa pel Grup Muntanya Valldigna
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bonic i entranyable. Jo també en pose un en la llavadora, un a l'androna de la cantonada i un altre al rentaplats..en humil homenatge al paper tan gran que en fan després de...Sincerament, tanta beatada em fa sentir com si encara estiguerem a l'espanya negra. En fi..cadascú sabrá per a qui treballa.

Toni Mas ha dit...

Si...en una esglesia tan guai i valenciana, millor posar senyeres als cims i deixar els belems a casa. El deu del cristians no mos traura les fabes de l'olla. Si som un pais laic,la fe que es quede en casa i que se la disfruten els creients en privat.

un ateo ha dit...

no en considere annostic si no mes ateo i no vec quin mal fa un belem cagaet co una caixeta de mistos dal del penyalva cadascu es monta on vol o en pot com el de l'anonim,o ni es monta com jo,clar que val mes una senyera que un belem dalt del cim an la diferencia que als del belem an pujat,a que asperes tu toni mas el penyalva es ahi per atots,per aixo ens pasa lo que ens pasa en aquest pais uns parlen i altres obren.

Toni mas ha dit...

Primer que res dirte que encara no habia acabat l'escola i ja pasturava les cabres i les ovelles al penyalba i mes amunt encara.Segurament mentres els "ateos" com tu estaveu en misa de nadal. Per ahi no entres que fas aigua, valent.
Respecte a que eres ateo i no et molesta el belem,tranquil. No passa res. Molts son apolitics i voten al PP, atres son valencians i parlen castella, altres son moros i no els molesta que lapiden la penya per pensar diferent...tranquil home. No pasa res,làny que ve, mes belemet i mes gran encara. Quan mes brossa a la muntanya millor, jo portare la granja de playmobil i que es fasen companya. Bon nadal senyor ateo...i vaja amb deu, que a mi tampoc em molesta.

un que encara es ateo ha dit...

tu si que fas aigua per tots els costats,com va estar hu que no creu,en misa per nadal,i en tot l'any tampoc,i al respecte de tota la parafernalia que soltes,heu diras per tu tat,menos bla bla bla i mes putjar la senyera que el cami tel saps,meins nadals i meins deus i mes obres,el belem esta, la senyera per a cuant? salud i republica.

silmin ha dit...

"Foc al clero i ver.. a les monges", bé, toca denúncia per deixalles/fem/merda a la muntanya o no?
Sinó,igual demà deixe una estelada per gust o el mòbil vell en honor a la nova societat tecnològica, o les rajoles de les casetes que tombaran a Tav,... o qualsevol cosa.