L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de desembre del 2010

28 de desembre, Dia dels Sants Innocents

Amics, amigues.... Suposem que tenieu clar que el poder sol·licitar vivendes de VPO en el sector Marjaletes-Fontetes a partir d'any nou era una broma. No som massa partidaris de fer aquestes bromes amb l'excusa del Dia dels Innocents, que ha acabat fa uns minuts, però vam decidir usar aquest mitjà perquè podiem unir una broma innocent, que podia fer-vos somriure, i alhora era un recordatori crític dins la línia de La Cotorra de la gestió del nostre govern municipal sobre l'afer Vivendes VPO a Marjaletes-Fontetes. I van quants anys....?

Si es fixeu, hi donàvem unes quantes pistes sobre la falsetat de la notícia: la subvenció a fons perdut de la Generalitat (¡si la Generalitat està perquè li regalen diners a ella, de tan arruïnada com està!!!),  dir que el dia 28 de desembre es recordaria i, sobre tot la foto.... 

Teniem moltes fotos, però l'hem triada d'un dia gris, plovedor, ben negre, tant tant negre com sembla trobar-se el projecte d'execució.

Gràcies a tots i totes per la vostra comprensió. I dir-vos que ens agradaria molt enganyar-nos ¡i tant! i que el 2011 fóra el del començament de les vivendes VPO.
-