L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

dijous, 23 de desembre de 2010

La Policia Local de Tavernes participarà en el projecte Iceberg

La Policia Local de Tavernes ha estat seleccionada per participar en el projecte europeu "Iceberg", un pla que centra els seus esforços a fer front a la violència de gènere.En el marc d'aquest projecte europeu, s'estudiaran temes relacionats així  com "les mesures pertinents" a adoptar, saber detectar els problemes, les ajudes o la reinserció de les víctimes.
 
La candidatura de Tavernes competia amb altres 82 de tot Europa, un motiu que fa que la participació en el  projecte siga un repte i també pot ser un motiu d'orgull en ser capdevanters i participar en una experiència ser pilot a nivell d'Espanya.

El projecte "Iceberg"té dos anys de durada i en ell participen universitats i ajuntaments d'Europa, cas del de Sofia a Bulgària, Coventry d'Anglaterra, Mulhouse de França. El passat dia 21 va haver una reunió a València en la Direcció General d'Interior i amb el secretari autonòmic, Luis Ibáñez Gadea, per tal de tractar sobre el projecte.

Una reunió on també van estar presents, a més de la Policia Local de Tavernes, la coordinadora assessora de la secretària autonòmica, Mónica Estañ; el periodista i advocat expert en violència de gènere, Jose Luis Burriel; representants de la policia  local de Cullera, Sueca  i Tavernes, i treballadors socials, psicòlegs i regidors de Tavernes, Cullera i Sueca. La presentació oficial del projecte tindrà lloc el proper 24 de gener al centre de l'IVASP de Xest.
-

Cap comentari: