L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 de desembre del 2010

Resultat del concurs de relats curts organitzats pel PSOE


Guanyadors del Concurs de Relats Curts (juvenil i adults) organitzats pels socialistes de la Valldigna

Primer premi: "November Train: una historia d´amor entre rail" de Raquel Talens Anadon.
Segon premi: "La premonición" de Irhina Ni Matamoros.
Tercer premi: "El sueño perdido" de Rubén Puig Sanz.

En el mateix acte es farà el lliurament dels accèssits que han sigut atorgats als autors dels relats juvenils, i que són Serena Ni Matamoros i Llorenç Cucarella Fons.

L'acte tindrà lloc en la seu del PSOE de Tavernes el pròxim 18 de desembre a les 7'30 de la vesprada.
-

4 comentaris:

A las barricadas ha dit...

Molt bona la iniciativa dels socialistes del poble. En serio. Molt bona si fora complementaria d'actuacions més responsables amb la seua ciutat, que tot siga dit, no se veuen per ningun lloc. No apareixen per cap lloc els socialistes, i a 5 o 6 mesos per eleccions, bota la llebre. Un concurs literari. Com a la cadena SER. Estem salvats!

Mentre els del PP estan arruïnant-mos, se pot saber que collons estan fent els socialistes??? Un concurs?? Sabeu que hi han famílies al poble que no tenen ni per menjar? Que tenen tots els seus membres en l'atur?

Ale, diumenge que ve, anem a organitzar un passe de moda al passeig, o un concurs de botar a goma o de botar plantes i macetes!

Mare meua, si les activitats que feu per tractar de solventar-mos l'atur que estem patint, la pèssima distribució del pressupost municipal en mans dels peperos, la roïna que pateixen empreses i comerços locals, per evitar el desconeixement per part dels veïns d'esta situació són així, apaga i anem-se tots a casa.

Al menys els de EU es barallen per donar batalla pel poble. Ells si que tenen c....

Anònim ha dit...

No crec que els d'EU es barallen pel poble sino per interessos personals i de la direcció comarcal.
Se dice, se habla que hi ha molt bona relació de la elegida amb els membres de la comarcal i en especial amb el candidat de Gandia.

Anònim ha dit...

He entrat hui en la web d'Alarte.
La primera i l´ultima: està totalment en castellà.

Rabosa ha dit...

Per al de "a las barricadas": què té a veure el foment de la cultura amb l'atur de què parles? Pense que caldria que es feren més iniciatives com aquesta al nostre poble i que, a més se'ls donara major difusió. Un poble que sap valorar les expressions culturals és un poble fort davant les inclemències de tota mena.
Enhorabona als promotors d'aquest concurs i a veure si més entitats, siguen polítiques o de qualsevol mena segueixen el seu estel.