L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 5 de desembre del 2010

Més de 50.000 euros es gasta en un dia la Generalitat en el Dia del Bou

El govern de la Generalitat del PP s’ha gastat en un sol dia un poc més de 50.000 euros en la celebració del Dia del Bou, una jornada que estava ideada pel Consell de Francisco Camps per a “mostrar” la teòrica afició de les valencianes i els valencians a les corregudes de bous, tot seguint la campanya d’exaltació d’eixe acte promoguda pel PP de Madrid. I això que moltes despeses les han pagades col·laboracions gratuïtes!!!

I l'afer és preocupant en el temps de greu crisi que vivim i on, per exemple, les entitats benèfiques que atenen les necessitats més bàsiques de milers i milers de persones estan desbordades. No es pot entendre com el govern de Francisco Camps és capaç de cremar 50.000 euros en un dia, sols per a ser notícia i per a seguir les directrius que li han marcat des de Madrid.

La quantitat gastada és la resposta que ha donat el Conseller Castellano a Enric Morera, portaveu de Compromís, i com ha manifestat el valencianista , "una vegada més, el govern de Camps ha tornat a demostrar que està fora de lloc i que no es preocupa pels problemes reals de la societat valenciana, que, per desgràcia, en són moltíssims”.

El secretari general del Bloc ha dit que els 50.000 euros “cal sumar-los a altres milers i milers d’euros que se’n van per a no tornar i que no revertixen en el benefici general, com són els diners de Mundo Ilusión, les pèrdues del circuit urbà de Fórmula 1 o els campionats de golf, tenis o hípica, tot capricis d’un Consell i d’un president per tal de fer-se una fotografia i immortalitzar-s’hi amb la gent de la ‘beautiful people’".

L'afer en la premsa:


http://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-dia-toro-costo-generalitat-50000-euros-20101205132241.html
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A quant puja el compte del senyor camps?

Anònim ha dit...

I uns particulars tenen que pagar un Toner per a l'impressora del Jutgat de Gandia, per poder tindre uns documents oficials després d'una setmana esperant que estiguera operativa l'impressora.
AIXÒ SI QUE ES UNA FEINA DE DUES ORELLES I RABO!!!

foraster ha dit...

El comentari de l'anònim sobre el toner als jutjats de Gandia és totalment oportú i m'ha agradat, especialment el final on irònicament li atorga les dues orelles i el rabo.

Seguiu amb eixe bon humor.