L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de desembre del 2010

L'Associació de Veïns ompli la Casa de la Cultura a l'acte del 25é aniversari


La societat vallera va respondre majoritàriament a l'acte que celebrava el 25é aniversari de l'Associació de Veïns "La Valldigna" i va omplir el pati de butaques de la Casa de la Cultura.
L'acte es va iniciar amb unes paraules de la presidenta, Maria Lluisa que va recordar els objectius i fins de les entitats veïnals i com estan reconegudes a nivell legislatiu estatal, autonòmic i local. Després va fer un recordatori de totes les campanyes cíviques iniciades per l'entitat amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes i la millora de serveis municipals. 
Maria LLuïsa Grau va tindre un recordatori de quina era la situació en el 1916, quan Alfonso XIII li va atorgar el titol de ciutat pel desenvolupament de l'agricultura, indústria i començ per dir que cal treballar, "fer ciutat" per seguir avançant.
Tot seguit es va llegir l'acord de l'associació on venia a reconéixer la tasca feta en pro de la indústria de la ciutat per l'empresa "Federico Giner", per la tasca feta en Protecció Cívil a Joan Baptisa Ibáñez i per la defensa i promoció del patrimoni cultural a Mossén Josep Escriva.
El fill de Federico Giner (q.e.d), en nom de l'empresa, i els altres dos guardonats dirigiren unes paraules d'agraïment i recordaven alguns aspectes i característiques de les tasques per les quals havien estat premiats.
L'acte va acabar amb un concert líric del tenor local Clar, el fill del "Pintat", acompanyat al piano per José Romero, que van fer les delícies dels assistents.
L'assocació va servir unes copes de cava valencià i dolços per tal de felicitar i brindar a tots per les pròximes festes de Nadal.

Fotografia: Els premiats en el 25é aniversari, acompanyats de la presidenta i l'alcalde de Tavernes.
-

12 comentaris:

una assistent ha dit...

Sobrava estar contra altre tipo de cava. I mira que l'acte va estar bé.

silmin ha dit...

com que no he tingut mai massa clar el caràcter apolític i de trellat d'aquest tipus d'associacions, algú em podria on recollir informació de activitats, pressupostos, ....

vicent ha dit...

No estic massa assabentat del que fa o deixa de fer l'esmentada associació però no veig en què ens beneficia als ciutadans i en què es veu la seua tasca.

Per favor. Desitjaria més informació del què fa eixa entitat.

Gràcies!

El mateix assitent ha dit...

Porta anys treballant, i encra que no parega, esta associacio de veins no es casa amb ningu. Per això no entenem el tema del cava

Filòsof ha dit...

Es meritori el treball contra l'alta tensió per la Valldigna. I sempre que alguna persona de més edat té problemes acudeix a estes persones, en especial a Maria Lluisa.

silmin ha dit...

En poques paraules, no hi ha cap control(informació) de la tasca que porta a terme, ni la despesa de l'administració pública fa amb l'esmentada associació o de saber el per què li s'ha donat un premi als de Federico Giner o a l'antic retor...
La de beni també era idependent fins que en diners del poble (encara continuen xuclant) va fer tot un seguit de conferencies, col.loquis conra llei de l'avortament i demés temes moralistes que EIXOS solen fer. Per cert,en el (des)governament del Bloc, que avuí, després de l'enorme deute (asfixiant de Beni) encara els paga berenar i visites a omplir estadistiques ppteres dels museus

En quant a la de Tavernes, als qui he preguntat de la mateixa associació m'han dit: "de vegades aném d'excursió"... bé jo no dic si fa o no fa, ni el que es gasta ni deixa de gastar, no ho sé, així que davant el dubte faré com tots..."alave la dedicació, l'entrega i els enormes beneficis que representa per al poble, motiu d'inspiració i de joia per a tants i tants vallers", 'à un autre sujet'

Anònim ha dit...

"una assistent ha dit". Brindar amb cava valencià, no es anar en contra de altre tipus de cava, no hi que ser tan radical, ni vore tants fantasmes, home...jo no se que vos donen estos del nord...perà mes de quatre teniu el coco menjat...

Anònim ha dit...

No crec silmin que l'associació de veïns tinga molta ajuda i subvencions del PP de Tavernes. Més bé al contrari.
I últimament, despres d'haver perdut el favor dels governants municipals pel seu posicionament alta tensió, gasoducte Marenys, impostos, etc. (cal anar a la setmana ciutadana i sentir els conferenciants) no crec reba ni un euro.
Un detall: Fa anys tota la gent del PP (palmeros, ties "maries", etc) acudien als actes de l'assocaicó, omplient cadires i aplaudien.
Això s'ha acabat i ara no va ningú. No cal fer costat a qui ens fustiga, suposem que serà la norma per lo baixini dit desde dalt, i això ha anat aparellat amb el creixement cada volta més de la Tyrius.
Ah, no sóc de cap assocació. Simplement vaig als actes culturals i xerrades que m'interessen.
I en fan de bones.

una assistent. ha dit...

Deixent.nos de coses sense importància que no es devia d'haver dit, ni allí ni así. I brindem amb cava a la salut de tots i totes. Visca Don Josep.

silmin ha dit...

La de Beni la ben conect, la de Tavernes no tant (i això que tinc prou familiars que hi pertanyen), simplement tenia curiositat d'activitats/subvencions i el xq els premis ... simplement curiositat.
Això estaria bé, que l'ajuntament creara un espai en la seua web per a que totes les associacions sense anim de lucre (subvencionades o no) pogueren ficar l'informació d'aquest tipus(i altres) per si poden fer-les creixer i dinamitzar-les.
Podria ser un bon projecte per al poble...crec...

Anònim ha dit...

Pues demostren en Benifairó els del Bloc que son més democràtes i menys sectaris que a Tavernes i donen subvencio a tots fins a una associació que per cert no és de veïns sino Amas de Casa Tyrius que son totalment contraris al partit que governa. Pero si li toca, li toca i això també ho conec bé. Allí no es discrimina
Això a Tavernes no passa: no eres del PP? Pues res, sense subvenciona i si no pregunta a vore quan de temps fa que no reben res.

silmin ha dit...

Subvencionar berenars i excusions es de domocrates?, això de tocar, en funció de quina llei toca? ....ja ni ha prou de la incultura de la subvenció, de donar diners per res...qui vulga que s'ho ganye i faça alguna cosa productiva pel poble si vol un duro, sinó a casa, i siga del color que siga, em te igual.

Axiò de beni que estiguen continuament insultant, mentint i demanant que es boten les lleis (no que es canvien, que el seu dret hi tenen) es pa dir prou encara que siguen de la colla marujus beatus insurrectus.

A la de tavernes, estic dient que estaria bé saber que fa normalment i si te fons, en que els aplica, no tinc ni trobe informacíó. En particular estaba cercant informació d'aquest tipus d'una altra organització, per això ho dia.