L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 de desembre del 2010

La Generalitat paga 1'7 milions per un torneig de golf de 3 dies mentre margina l'altres activitats

La Generalitat ha pagat més de 1.700.000 euros per al Castelló Masters-Costa de Azahar de golf, un torneig que, com a denunciat el portaveu de les Corts del grup Compromis-Bloc, Enric Morera, s’ha organitzat des d’un despatx de Madrid. La Generalitat ha pagat 1.700.000 euros més increment d’IPC, el que seria, aproximadament 1.742.500 euros. En total, els diners púbics aportats pel govern valencià a este torneig elitista, s’han repartit entre 74 esportistes, amb 333.330 euros per a qui més va guanyar, i 2991 per a qui menys.

El parlamentari valencianista ha dit que hem assistit una vegada més a un malbaratament dels diners públics en actes que poc o res tenen a vore amb la societat i l'esport valencià. I és que com denuncia Morera no s'entén com la Conselleria de Cultura i Esports es gasta més de 1'7 milions d’euros en tres dies "mentre no li presta el suficient suport a les bandes de música, al teatre, al cinema, a la pilota valenciana, al folklore... És un clar insult per a totes aquelles persones que promouen la cultura i l’esport valencià i que se senten marginades per la Generalitat”.

-

1 comentari:

un ciudata ha dit...

parlan de la pilota valenciana,nomes cal pegarse una volta pel mini triquet per aveure com estan les instalacions,com forme van fundinse els focos es la llum que esqueda fins a quedarse en la penumbra,i sense tela als laterals de dalt per aturar la pilota,cada vegada sen perden dues pilotes i cracies que les altres les trobes,al preu que van les de baqueta tots a jugar en les de plastic.i axi anem!!!