L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 1 de desembre del 2010

I per a quan diu, Sr. alcalde, que estarà?


La gent d'ADIF, la companyia del manteniment i obres de Renfe, treballa a la nostra estació (Foto 1). I babaus de nosaltres ens pensàvem que, per fi! s'anava a complir la promesa del nostre alcalde, aquella feta en desembre del 2006 sobre que uns quants mesos es solucionaven els problemes de la nostra estació. I suposàvem també que les grans gestions fetes per la diputada del PP de la Safor, havien donat el seu fruit i només uns dies després ja s'estaven fent obres.

Babaus de nosaltres! Mira que som babaus! Ara va i resulta que no, que ADIF està eliminant els graons per passar d'una andana a l'altra, perquè en compte de graons, ha instal·lat l'encreuament de les vies al final de l'andana, direcció Cullera (Foto 2).

Alí han fet unes rampes i un nou pas sobre les vies. Sí, com llegiu: els/les usuaris han de seguir passant per les vies del tren (Foto 3). O siga que ens hem quedat exactament igual, o si voleu amb una petiteta millora per a les persones amb dificultats físiques per això de la rampeta, però de pas subterrani, una estació per donar servei a Valldigna i platja... D'això, res de res.

Només un detallet: si estan fent aquesta obra, vol dir que..... Efectivament! el que esteu pensant! Que caldrà continuar esperant anys perquè els vallers i/o valldignencs en general gaudim d'una estació amb unes mínimes condicions de seguretat i qualitat. Ara nosaltres mantenim la "confiança", eixa "confiança" que era eslogan del PP i que cada dia és més incompliment.

I li podríem recordar al nostre Sr. alcalde allò de: "Per a quan diu què ho vol?

O si voleu: ¿Quan estarà?

-

6 comentaris:

falcó ha dit...

Si realment s'ho havieu cregut, si que sou babaus, Cotorra! Jo no m'ho havia empassat, com tantes altres coses tan si venen del PP com del PSOE o del qui mane en cada moment. El puedo prometer y prometo i donde dije digo, digo Diego, és el discurs tipo dels polítics.

Pel que fa al treball o obres realitzades, crefc que en lloc de millorar hem anat a menys. I per què dic això. Molt senzill perquè els usuaris ara hem de desplaçar-nos 40 meres o més, des de la porta de la sala d'estar de l'estació per poder creuar les vies i estar-nos al cobert d'enfront per esperar el tren si és que anem cap a Gandia. Si fa mal oratge o plou, ja hem direu a mi. Fins ara eixa operació era molt més senzilla, igualemnt perillosa,però a la fi, el trajecte era més curt. de la mateixa manera passarà quan els usuaris arribem a l'estació des de València. Hem de recòrrer 40 metres o més per creurar les vies i passar a l'altra banda.

Això en el meu poble es diu un pedaç com un cabaç. Això sols serveix per a intentar tapar-nos els ulls i la boca. Ara ningún partit contrari podrà dir que no han fet res i que la diputada comarcal a Madrid no es menja un torrat i no pinta res, com estic ben segur passa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No amic Falcó no ens ho havíem cregut. Era la ironia.
I amb sinceritat: pensant en que les persones amb dificultats poden ara passar d'una a l'altra andana millor, no havíem caigut que tothom ha de fer més trajecte i això vol dir -com molt bé apuntes- més pluja, més vent i mes dificultats. Malgrat la rampa.
Coincidim: un pedaç o una "xapussa"

Palometa ha dit...

Però la gestió de l'estació és cosa del govern central no? Total que ningú fa res. Ni pp ni PSOE.....No passa res l'any que ve Manolo alcalde una altra vegada.

Anònim ha dit...

de qui siga la gestió a mi em té sense cuidao. L'obligació d'exigir les millores i anar on siga i parlar amb qui corresponga per defensar els interessos dels vallers i valleres és del senyor alcalde i del seu partit, i no han fet res ni han mogut un dit.

De vergonya... ha dit...

El millor de tot és que encara els mitjans de des-comunicació, la voz de su amo, encara lloaran el pegat d'arreglo que ens han fet a les vies. De vergonya. No llegirem, per exemple, que li pregunten al senyor alcalde si això és el que ell entén per solucionar un problema, o és amagar la merda baix l'estor.

El que està clar és que:
Continuarem travessant les vies del tren.
Caminarem més que abans, com diu molt bé falcó.
El risc per a persones continua IGUAL que abans de fer el pegot.

Però el que escoltarem i llegirem, serà:
es un èxit de les negociacions de la diputada i de l'equip de govern municipal.
Tot el mon està molt satisfet.
Ja era hora que ho arreglaren.
Tot es queixar-se, mai és sembla res bé.

I així, continuarem sense tindre l'estació que ens correspon tindre, senzillament perquè, senyors, estem pagant uns diners i uns impostos per temes d'estos.

I tots els estómacs agraïts del poble, què hi han molts (jo no els critique, allà cadascun amb la seua consciència), a aplaudir esta vergonya de solució. I una més per la galeria.
De vergonya. I jo em pregunte...però és que la gent està dormida? és que no veuen un pam davant del nas?

Jo he sigut votant del PP en alguna ocasió. Però és que no en fan una a dretes. I son de dretes. Però no son efectius. I no crec que siga conscientment, crec que els ve un poc gran l'ajuntament. La gent que està estos darrers anys,no son vàlids.

foraster ha dit...

Ja ens aniria bé, company/a DE VERGONYA si la gent estagués dormida perquè, el que dorm només fa que sommiar i no es mou. El que passa és pitjor, la gent més que dormida està hipnotitzada i igual que els guinyols o titelles, es mouen al so que toquen els de sempre.

Que no ens hem adonat encara que vivim una dictadura pitjor que l'anterior, camuflada i sota el paraigües de la democràcia?