L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de desembre del 2010

Esquerra Republicana de Tavernes elegeix Joan Vicent Salavert com a candidat a l’alcaldia


Nota de premsa:

El col·lectiu d’Esquerra Republicana de Tavernes de la Valldigna presenta a qui serà el seu candidat per a les properes eleccions, es tracta de Joan Vicent Salavert Pons. Aquest va ser escollit per la majoria dels militants presents a l’Assemblea celebrada el passat dissabte 18 de desembre.
Aquesta serà la segona legislatura a la qual ens presentem, comptem amb cares noves, més experiència i amb una grandíssima voluntat de treballar , mantenint sempre la línia de treball iniciada el 2007 per Adrià Pérez i el seu equip. És per tant una via continuista, però amb renovades esperances de mantenir i millorar els bons resultats obtesos als anteriors comicis locals.
Sabem que encara som un grup jove al poble, però amb les ganes d’avançar, de créixer i sobretot de millorar que tenim, tenim present que més tard o més prompte constituirem una de les opcions polítiques més destacades. Comptem amb les ganes d’avançar necessàries i amb la convicció de “treballar per donar a conèixer al poble que un altre tipus de política honesta, transparent i sostenible és possible”.
No volem basar la nostra política sols en criticar, sinó també en aplaudir les bones iniciatives i obres , siguen del color que siguen i, en lluitar per allò que el poble necessita, per totes aquelles qüestions que els nostres governants actuals passen per alt o simplement no poden assolir”.
Estem oberts a la participació de tot aquell ciutadà que crega en els principis que defensem: som republicans, valencians, ecologistes, d’esquerres i independentistes.

Nota de premsa i fotografia remesa per ER
-
-


17 comentaris:

silmin ha dit...

El meu condol, no ho tindràs fàcil en un poble com tavernes, si que et recomanaria que començares prompte a obrir-te la web local per anar aglutinant forces i vore amb qui i com pots contar.

Sort

falcó ha dit...

Aprove i lloe la vostra iniciativa però, lamentablement, no la compartisc i no l'entenc, per molt que ho rumie i per molt que m'ho intenten explicar. No sé amb quins números compteu ni de quines enquestes d'intenció de vot disposeu però un any més, i crec no m'enganyaré massa, tornareu a quedar-vos fora, sense representació tant als ajuntaments d'arreu com a la Generalitat i així, afavorir que el partit més votat se'n beneficie de la vostra presència.

Faig eixa afirmació o reflexió alhora de pregar-vos, tant als d'ERPV com als laportistes i altres minories que s'ho mireu ben vist i sopeseu els punts a favor i els punts encontra. Penseu en què beneficieu el vostre país, que dieu estimar tant.

Si fa més de trenta anys existeix un partit que ha havut d'anar moderant el seu missatge i moderant les seues pretensions i reivindicacions i fons i tot canviar la seua denominació per aconseguir arribar, se acceptat i fer-se entendre per la majoria dels habitants d'aquest singular i incomprensible país, com el Bloc, abans UPV (sóc dels que ara me n'adone d'això perquè no els he votat mai), i encara, a hores d'ara, li costa arribar als ajuntaments (tot i sent la tercera força política municipal amb més de 300 regidors/es, alcaldes/ses arreu del país) i per a optenir presència al Parlament Valencià ha de coaligar-se amb uns i altres, els agrade o no, ¿Com sou tan il·lussos de pensar que, de la nit al matí, aneu a aconseguir els vots necessaris per a obtenir representació?

Per no ofendre em reservaré l'opinió que tinc dels que opteu per presentar-vos amb eixes formacions perquè no és que tireu el vostre vot i el dels que arrossegueu amb vosaltres sinó, que li'l regaleu al partit més votat fent-li més difícil al menut arribar ja que, el 5% de 2.000.000 de vots emesos és més elevat que el 5% d'1.500.000 vots emesos. Si sabeu fer l'operació, obtindreu el resultat.

No sé a quins interessos serviu però el que tinc clar és que no serviu als interessos dels ciutadans del poble on residiu, ni del conjunt del poble valencià, com dieu.

Penseu-ho bé. Reflexioneu i deixeu de banda el protagonisme particular i interposeu el benefici col·lectiu.

silmin ha dit...

"EL vot inútil és aquell que s'usa per votar a un inútil", pregar a la gent que canvie les seues idees polítiques en benefici del que tu com il.luminat creus més correcte no és més que una falta de respecte a la resta d'idees i si bé podriem estar d'acord en certs aspectes, mai prodiem estar en les mateixes llistes, per cert aplicant la teua brillant teoria:
* Com que el bloc no té possibilitats aurem de no votar-lo, caldrà triar al PP o al PSOE a la GVA o a l'estat espanyol. Sí pots tindre representació, però com que no tens majoria i dificilment pot fer de frontisa, i la perdua de vots afecta igual...ja llevem i eliminem els altres partits.
* Encara que no estiga d'acord amb un representant tinc que triar-lo en base a q no entre altre que tu penses pitjor.... deixam com a mínim la llibertat de decidir quin altre podria ser alternativa si els meu candidats no calgueren

La democràcia, va molt més enllà que les possibles lleis i regles electorals i comença pel respecte als demés.

Un d'esquerra ha dit...

I açò li diuen democràcia?
Jo vaig votar a esquerra a les passades eleccions i les votaré a les properes. I no m'amague en dir-ho. I els vote perquè sóc del seu pensar. Per què he de votar a un partit que no comparteix la meua ideologia sols per no tirar el vot?
Per a mi tirar el vot és votar a un partit que representa els meus ideals. I a més, defraudaria els meus propis principis.

Crec que Esquerra és una opció vàlida i necessària al poble. Sóc d'esquerres i independentista. Si no vote a Esquerra, a qui vote? Al Bloc que no sé massa bé a qui representa? Que no sé si es de dretes o d'esquerres, independentista o regionalista, si va a continuar ofrenant-me noves glòries a Espanya... i tantes més coses que no entenc...
Vote a EU? Al PSOE? Al PP?
Votar a estos partits 3 partits o al Bloc si que seria tirar el vot i estar 4 anys arrepentint-me.

I estos que van de entesos per ahí, només preguntar-li quin sentit té que es presente el Bloc a les eleccions a la Generalitat si les últimes enquestes només els donen una representació del 2'90 per cent? o quin sentit tenia que es presentara UPyD a les eleccions catalanes? Per sort, no tota la gent pensem com ell.

I per a silmin, només comentar-li que la web local d'esquerra ja fa mesos que està activada.

Anònim ha dit...

Estem salvats!! el web (no la web) local ja està activada. Ara a vore quan us poseu mans a la feina. Que en 8 anys no us hem vist el pèl.

Tu vota a qui vulgues, però el rotllo de si vote al Bloc o EU, o al PSOE i al PP ja ens l'haveu contat molt i no mola.No cal dir-lo.

Al PP de Tavernes li ha tocat la grossa sense jugar amb la vostra presència.

Qui no recorda la història està condemnat a repetir-la i sembla que no n'haveu tingut prou després del recolzament a Montilla a Catalunya.

Ací, fa 4 anys majoria del PP gràcies als vots perduts d'ERC (secció País Valencià, que tampoc sé perquè amagueu el nom. I al final ja no sé el que sóu). I aneu a repetir la història. Per molt que t'entossudesques a dir el contrari.

falcó ha dit...

Admitisc les crítiques però no permetré em titlleu de antidemòcrata ni cap altra cosa.

Com he dit, lamente molt no haverme'n adonat abans i per buscar el vot útil vota PSOE. Ara veig que eixe no és el vot útil per a mi ni per al meu poble, el valencià. I per a ser valencià, pregonar-ho, sentir-ho i defensar-ho no cal delcrar-se independentista ni cap altra cosa semblant. Recordeu el comportament d'ERC i com li ho ha fet pagar l'electorat català. De 21 diputats que tenia ara s'ha quedat en 10 i gràcies.

Saps per què ha estat això, i ho sé per gent que els havia votat pensant que farien més força que no pas CiU i en canvi es van sentir defraudats. Ara ja no els han tornat a votar. En primer lloc, ERC va preferir pactar amb el PSC i fer president de la Generalitat un xarnego, com diuen ells. Què han fet davant la retallada de l'Estatut. No res del que dien i això que allí tenien força i poder real.

Si això ha passat a Catalunya, on la conciència nacional dels ciutadans dista molt de la dels valencians/es, ¿Com penseu que els vostres postulats poden arribar enlloc al País Valencià?

Sou lliures de votar i dir el que vullgau, igual que jo, faltaria més. Mai he dit el contrari, sols he dit que reflexioneu i sopseus si paga la pena votar una opció que d'inici no te res a fer.

Pel que fa al Bloc. Les enquestes podran dir el que vullguen, igual que en les passades eleccions quan COMPROMÍS tampoc obtindria representació. El que està clar és que el meu vot, si contribueix a que arriben servirà al menys per sentir un poc d'oposició als desgovernants del PP, cosa que els del PSOE no fan, sols s'han centrat en el cas Gürtel i que de rebot inclòs es pot esquitxar a ells.

I finalment. Podreu saber o no a qui representen o què defensen els del Bloc. Sou molt curts si no ho sabeu (per insultar-vos com heu fet vosaltres). Jo si que ho sé, encara que tard com he reconegut. El que no sé és vosaltres què voleu, que representeu i de quin país independent esteu parlant.

Per cert Silmin. Vas un poc de sobrat i amb el teu talant sols demsotres les teus mancances i les teues ineptituds.

silmin ha dit...

Tal volta, a la propera vegada treballes una mica més per aconseguir eixos 236 vots d'esquerres . Si en mil i pico o més encara, no heu fet res, q aneu a fer amb la resta, més fotos i xiulets? de moment ja els estàs diguent que la seva no compta, amb eixe respecte es fàcil que convences a més d'esquerra però per que voten el PP, tio fas fredat, aquells es passen el trellat pel folre però lo teu es de desfer la democràcia.... tin sort rei.

Anònim ha dit...

Però es que la democràcia es això...és necessari que en cada període d'eleccions es presenten noves alternatives a les que ja existeixen i això no significa llevar-li vots a cap altre partit...

I si els altres partits del poble pensen això es que realment tenen por a que els seus votants, voten a un partit que realment sap el que vol i perquè tenen els seus ideals.
A que un militant del BLOC mai votaria al PSOE o al PP, o mai portaria una bandera espanyola al cotxe? perquè si ho fa, es que ha revalorar els seus ideals i els seus valors i pensar seriosament si encara ha de seguir votant-lo.

Un partit més al poble, es més democràcia, i jo sé que la gent d'Esquerra Republicana de Tavernes sabrà perfectament perquè es presenta a les eleccions i ho farà arribar a la gent del poble, perquè son gent del poble.

Ningú no té res fàcil quan comença, es presenten per segona volta(és la segona, no?) a les eleccions d'un poble i això no es gens fàcil, però estan fent per a aconseguir eixir i donar la cara per i per al poble.

Moderar un missatge amagant en el que s'és en un partit, és prou trist, perquè si estàs en un partit es per els teus ideals, no per interès, com el BLOC per exemple, on no son capaços ni de definir-se, si son regionalistes o son independentistes, que vulguen acceptar la bandera amb la franja blava o no, que vulguen acceptar l'himne regional (i això que jo sóc d'un col·lectiu del BLOC)

Jo no sóc de Tavernes, però pase més hores a aquest poble que al meu, i jo no crec que perquè es presente Esquerra Republicana del País Valencià, siga la fi del poble i molt menys de cap altre partit...

Cal fer politica per al poble, no atacar als altres partits, això deixeu-ho per al PP i per al PSOE i que es tiren les pedres entre ells, però que partits d'esquerra, com poden ser el BLOC ataquen així a un altre, no es democràtic i ni molt menys us donarà més vots.

primer de tots, heu de ser autocrítics, i després criticar als altres partits.

Anònim ha dit...

Xe, matxo, jo flipe. Incomprensible que digues que eres d'un colectiu del Bloc i que afiges que "no son capaços ni de definir-se, si son regionalistes o son independentistes, que vulguen acceptar la bandera amb la franja blava o no, que vulguen acceptar l'himne regional".
Busca-ho a internet, que està ben clar. Mira que te collons la cosa.
Matxo, per a mi tu no pots ser del Bloc sinó un infiltrat que només busques criticar i perjudicar-los.
I jo els votaré precisament perquè he vist clarament que ho tenen ben clar i saben el que defensen.

Anònim ha dit...

al meu col·lectiu del BLOC(que NO es el de Tavernes) hi ha gent que es independentista i hi ha gent que és blavera(no molta gent, però hi ha)..això com t'ho menges??
perquè jo no sé encara que fan ahí..

Però es veritat,que el partit té aquesta indecisió, en l'últim congres nacional es van fer les votacions per a veure si ho acceptaven...i per sort va eixir que no.

Clar que sóc del BLOC, però solament del col·lectiu del meu poble, i no m'arrepentisc en cap moment de ser-ho...tot el contrari, però això no lleva que no estiga content en el BLOC nacional.

Indecís ha dit...

Jo no entenc massa d'açó, però des de la meu punt de vista crec que per primera, açò és una democràcia on, totes opinions són respectables. I per tant, totes les opcions polítiques també. Els vots no són de ningú. Els vots que va tindre la gent d'esquerra, seran perquè se'ls va guanyar i perquè cap altre partit va poder obtindre'ls. El Bloc no hauria de reclamar-los com a seus perquè no ho són. No vaig vore a cap del PP reclamant els vots de Coalición Valenciana. Això parla mal del Bloc. Mostra una manca de conciència democràtica i de valors rebutjant i apartant a les minories. Això ho fa Canal 9 i des de tots els àmbits es critica.
Per ací també s'ha parlat de si pactes amb Montilla i no sé quina història. No sé això a que ve. Evidentment ho deguen fer mal, i així els ho han fet saber en les últimes eleccions. Van tindre una gran pèrdua de vots. Però si es fixeu, està passant en tots els estats europeus. Tots estan canviant de govern després de la crisi. I el mateix ha passat en Catalunya i passarà a Espanya.
Però bé, tampoc entenc a estes persones que critiquen eixe pacte del PSC amb ERC quan a este mateix poble, el BLOC va pactar amb el PP i la va donar al Molt Honorable senyor Eugenio Pérez l'acaldia de Tavernes. O és que ningú se'n recorda ja?
I açò que diu este últim anònim ho compartisc. Sembla que el BLOC amague la seua ideologia. O no, si com digueu el BLOC té una ideologia tant clara, sembla que els seus electors siguen de tots els colors. Ho dic perquè en l'últim mundial, amics i gent coneguda que vota al BLOC va traure als balcons la seua bandera espanyola i la passetjava pel poble onejant-la als 4 vents.

Anònim ha dit...

Sense ànim de polemitzar si que seria d'agrair que quan algú fera un comentari el fera sabent el que diu i coneixement de causa.

Un indecís diu que "el BLOC va pactar amb el PP i la va donar al Molt Honorable senyor Eugenio Pérez l'acaldia de Tavernes. O és que ningú se'n recorda ja?

Una total incorrecció, amic indecís. En aquell any 1995, el PP va traure 7 regidors, PSOE 4 EU 3 i Bloc 2.

Les tres forces PSOE, EU i Bloc no van arribar a cap pacte i cadascú es va votar a ell. I per tant, per majoria simple, va obtindre l'alcaldia Eugenio Pérez.
El Bloc no va votar Eugenio Pérez. El Bloc en aquest poble sempre s'ha votat a ell.
I si no t'ho creus, consulta l'hemeroteca o ves a l'ajuntament i que t'ensenyen les actes.

Seguim la història: Eugenio Perez va demanar en el primer ple si algú volia integrar-se al govern municipal. PSOE i Bloc rebutjaren i nomes es va integrar EU.

PP i EU van formar el primer govern municipal i els regidors van prendre àrees de gestió. Joaquim Altur era el responsable de Medi Ambient i similars ¿No se'n recorda?

Va ser al cap d'un any i mesos quan el Bloc va entrar a formar part del segon govern municipal.I potser gràcies a això tenim la Casa de la Cultura, el pavelló cobert, el poligon el Pla, el nou ajuntament, la il·luminacio i graderia del Camp de Futbol i fins i tot es va fer el projecte del nou institut. Consulte qui tenia la gestió d'Urbanisme i Obres, i la d'Esport.
Després ja ho sap tot el món: en 12 anys el PP res de res.

I si tornem arrere: en 1987 el PSOE en un pacte amb el PP i UV li va llevar l'alcaldia a la coalicio que havien format EU-UPV (antic Bloc, màxim votada i 7 regidors.

I no conec a ningú del Bloc que haja demanat els vots a ER.
Tots, eh, pero tots (PSOE, EU, Bloc) sempre han dit que eixos 250 vots que va traure ER repartits, pot ser li haurien donat els 29 vots que li faltaren a EU pel segon regidor i els 119 que li faltaren al Bloc pel tercer. I això volia dir 8 regidors al PP i adeu majoria absoluta.

I quant al futbol, considere que és una completa bovada mesclar-lo amb la política. Conec gent del Bloc que és del Barça i del Madrid, i gent d'EU que és del Barça i del Valencia i del Madrid, i del PSOE que li passa igual.

I tu ho dius: gent que vota al Bloc, i això no vol dir que siguen afiliats del Bloc. Pot votar-los per amistat amb algun candidat.

Anònim ha dit...

Doncs fan molt be al prensentar-se. conec a gent nacionalista molt decebuda en el bloc i hem sembla que si no es presentaren no votarien

Indecís ha dit...

Gràcies per l'aclariment amic anònim. Però si que m'està confirmant que va estar un temps al govern amb el PP.
Amb això l'únic que estic diguent és que, observant el que fa el Bloc a Tavernes i a altres localitats i a la Generalitat, la jaqueta del Bloc és diferent.
I pel que fa a la bandera, jo no t'estava parlant dels equips de fútbol. Parle de la bandera de la selecció espanyola. D'un símbol. No crec que parle molt bé dels votants del Bloc que celebren les victòries d'Espanya i després voten a un partit, en teoria, nacionalista valencià.
Enten-me que com a nacionalista valencià que sóc em defraude molt quan vaig este tipus de coses.
Si ho pense, no em veig identificat amb aquestes persones, ni amb els seus actes ni la seua ideologia. No puc votar el mateix que voten ells perquè pense diferent

falcó ha dit...

Jo no sóc del Bloc. Mai he dit això, sols he dit que he decidit votar-los i ara més encara de veure com és d'atacat aquest partit simplement per ser un partit polític, i possiblement per gent que voteu PSOE i inclòs PP, però us interessa atacar el Bloc per anar mintvant-lo. Sembla que ho teniu agre perquè cada dia som més els que canviem el nostre vot, afortunadament.

Pel que fa a la indefinició del Bloc. Els que tant sabeu podrie definir-me el PSOE, ER, Ciutadans, Solidaritat, etc. CiU pe exemople és una federació multicolor formada per dos partits, Convergènciaq Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica de Catalunya. Dins d'eixos dos partits hi han un fum de sensibilitats, de corrents però que a la fi tots remen amb cap a una sola direcció, amb seny, sense pressa, per assegurar-se les coses, per no causar traumes que acaben en revoltes i coses pitjors, etc, etc. I així els va. Ara tornaran a governar els destins de Catalunya, que tan malament els ha anat des de sempre, i posssiblement ajudar els futurs governs d'Espanya i amb això no deixen de ser nacinlaistes catalans ni cap altra cosa rara. Són relistes i polítics que treballen per uns ideals i objectius. Opossiblement no.

Els del PP estan integrats per moltísssimes famílies de la dreta i per moltes corrents ideològiques de dreta, liberals, neoliberals, feixistes, etc, etc, i per això, quan els interessa en un lloc diuen una cosa i en un altre en fan una altra, i així els va de malamament, de que no. Pel que fa al PSOE, idem, però no sé si son d'esquerres o de dretes. I això sembla que ningú ho critica.

Resulta que els del Bloc han de ser tan purs, transparents, ideqalistes i innocents, com sempre també se'ls ha criticat i refregat de ser-ho, que si juguen a política per sumar i arribar a les institucions i així fer valer la veu dels que els han votat, ja no són bons. Ja amaguen el que no són, tenen diferents corrents, com les que apunta un suposat militant del Bloc al qual no entenc. Això el Bloc no pot controlar-ho però sembla ser, com diu un altre comentarista, un infiltrat perquè un militant real, concienciat i que estima i aprecia el que fa i el que fan els companys, no faria això. El Bloc podrà tindre i composar-se de totes les sensibilitats que vullga, tan si val, però al menys em sent representat per ells i valore el treball que estan fent. Cal sumar i no restar com voleu alguns perquèen el cas contrari, els valencians/es romandrem en la penuria com fins ara

No li calen enemics externs al Bloc perquè sembla que dins en té i molt dolents.

foraster ha dit...

El que més m'agrada és com de rucs solem ser la gent d'esquerra o els ens sentim valencians. No vull emprar el terme nacionalista.

Què divertit s'ho estaran passant alguns ara mateix i no vull pensar quan entrem en la campanya electoral.

En un tres i no res n'heu muntat una de grossa.

Cadascú és lliure de fer el que crega més correcte però tots hem d'assumir els nostres errors i intentar esmenar-los, si és que realment perseguim l'interés col·lectiu i no el personal.

Si els d'Esquerra Republicana, els del Bloc, EU, els de SI, es presenten a les eleccions, són lliures de fer-ho i nosaltres, els votants, de triar una o altra opció per prestar-los el nostre vot. Cadascú farà el que li convindrà o creurà. Jo no tinc res definit encara perquè sempre he votat una opció, no diré quina, per allò de sumar i que el meu vot servira per a alguna cosa però, veig que tampoc això m'ha valgut de res. Ara bé, el que si que tinc clar és que no usaré el meu vot per fer experiments amb ningú i que amb això, indirèctament, afavorisca als del PP. No vull tornar a patir 4 anys més de desgovern al meu poble i no dic al meu país perquè això, malauradament, ja sé que no passarà fins molts anys. Tenim PP per a moltíssim de temps.

Sigam realistes i sensats. Cal sumar i si per a això hi ha que formar una federació amb un nom o sigles diferents, feu-ho. Sóc el primer que us ho agraïrà. Però no resteu que amb això no aconseguirem res i si no, ja veureu a maig de 2011.

Anònim ha dit...

Amic indecís, sóc l'anònim d'abans.

Dius: "Amb això l'únic que estic diguent és que, observant el que fa el Bloc a Tavernes i a altres localitats i a la Generalitat, la jaqueta del Bloc és diferent.".

I com és la jaqueta del PP, del PSOE i d'EU? Com la de tots els partits a NIVELL MUNICIPAL.

O de quin color era la jaqueta de EU quan va governar amb el PP?. I la jaqueta del PSOE, ara que governa amb GdeG (dreta dura i pura) a GAndia?. I la jaqueta del Bloc que governa amb el PSOE a Oliva? I la jaqueta de...? I la jaqueta de...?

Et podria dir centenars de governs municipals on es mesclen els tres partits. A NIVELL MUNICIPAL es parla i tracta amb persones i la cosa canvia. I tu saps és així.

Mira, no continue perquè vaig a quedar igual, quan veig que tu partixes d'una concepte ja formada i sense ganes de canviar per molt que et diguen i et demostren les coses. Tu mateixa a totes les aclaracions nomes dius : "m'està confirmant que va estar un temps al govern amb el PP". Sí, a Tavernes amb el PP han governat PSOE, UV, EU i Bloc.

I el Bloc també va estar governant amb EU i tenia l'area d'Educació. Te'n recordes? Crec que no. Sembles massa jove.