L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de desembre del 2010

El PP denega subvencionar amb 110.000 euros les falles i festes populars de la Valldigna. "El PP prefereix organitzar festes per a "pijos" que subvencionar les festes populars" (Morera) .


Una vegada més el PP ha tornat a rebutjar en les Corts Valencianes les esmenes presentades pel grup parlamentari Compromís als pressupostos de Turisme de 2011. El portaveu de Compromís, Enric Morera (BLOC), ha defensat una redistribució de les partides “poc clares” d’eixa conselleria per ajudar a les festes de les comarques.
Les esmenes havien estat proposades pels grups municipals del BLOC d'arreu del país per promocionar les festes dels pobles. Segons Morera “una forma important de donar a conéixer la riquesa dels nostres pobles són les festes. Els actes celebrats a les comarques tenen un atractiu turístic i els visitants poden aportar molt a les economies locals. El Bloc i el grup Compromís aposta per això, però el PP prefereix organitzar festes per a ‘pijos’ de fora, cosa que lamentem profundament”.
Morera ha recordat que el BLOC en els poble i Compromís a les Corts Valencianes, continuaran defensant les festes locals i el seu potencial turístic. "Els col·lectius festius dels pobles valencians poden comptar amb Compromís perquè nosaltres valorem el que fan”.

Nota de la Cotorra: Donada l'extensa relació d'ajudes demanades que inclou la nota de premsa del grup Compromís, només incloem les de la Safor-Valldigna.

  • Falles de Tavernes de la Valldigna: 30.000 euros
  • Festes populars de Tavernes de la Valldigna: 30.000 euros
  • Festes populars de Simat de la Valldigna: 50.000 euros
  • Festes de Xeresa: 50.000 euros
  • Falles de Gandia: 30.000 euros
  • Setmana Santa de Gandia: 30.000 euros
  • Festes de Sant Pere de l’Alqueria de la Comtessa: 50.000 euros
  • Moros i Cristians de la Font d’en Carròs: 50.000 euros
  • Moros i Cristians d’Oliva: 50.000 euros
  • Falles d’Oliva: 30.000 euros
  • Moros i Cristians de Palma de Gandia: 30.000 euros
  • Festes Popular de Palma de Gandia: 50.000 euros

La resta les podeu consultar a:

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El titular de la noticia es partidista y clasista. Mira que muchas veces los hacéis muy bien, pero este no es el camino a seguir, al igual como no tener la posibilidad rápida de comentar los artículos de opinión, que es una forma de censura en un mundo tal global y universal como es la red. Y no me digas lo de enviar en comentario a la opinión con D.N.I, por favor.

Anònim ha dit...

Quina barra dir-li classista al titular. Els classistes són tots els saraus i grans events que fa el PP per a gent rica i pija.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim ha dit: "El titular de la noticia es partidista y clasista".
Respectem la seua opinió però no la compartim.

Li recordem - i ho diguem- que és una nota de premsa del grup Compromís, no del PP.

Nosaltres solament hem afegit al principi del titular la referencia a la Valldigna.

Sempre hem dit que ens poden enviar un article d'opinió sobre el tema que vulguen i enfocant-lo com vulguen. Com diuen els castellans: "cada palo que aguante su vela" i com vosté comprendrà no ens anem a fer responsables d'opinions alienes i desconegudes.

Tota la premsa demana completa identificació als articles d'opinió que publica i ningú s'estripa els vestits per això.

un del poble ha dit...

Hombre un poco de consideración ocn la Cotorra. Clasista usted que defiende a los pijos i engominados, eh?