L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de desembre del 2010

El Bloc presenta la "Iniciativa Legislativa Popular per l´Escolarització Infantil de 0 a 3 anys



La iniciativa, del Grup Parlamentari Compromís-Bloc pretén recollir, com a mínim, 50.000 signatures perquè la llei que garantesca l'Educació Pública i gratuïta puga ser debutada a les Corts Valencianes. A hores d'ara, ja s'arrepleguen firmes als grups municipals del BLOC de Tavernes, així com a la resta de la Valldigna i la Safor.
La campanya promoguda pel Grup Parlamentari Compromís-Bloc  està la lí­nia de treballar per una educació pública de qualitat. El portaveu del Bloc ha Tavernes, Jordi Juan ha manifestat que "estem seriosament preocupats per la progressiva retallada pressupostària destinada a l´ensenyament. I som contraris a eixes polí­tiques perquè creiem que s'han de destinar més recursos a l'educació pública, per millorar-la en general i per ampliar-la l'escolaritat als xiquets i xiquetes entre  0 a 3 anys.
La ILP que presenta el Grup Compromís-Bloc, a més de lluitar contra el fracàs escolar que les estadí­stiques relacionen directament amb l'edat d'inici d'escolarització, servirà  per ajudar a les famílies en l'escolarització dels xiquets més menuts i per posar mesures reals que ajuden a conciliar la vida laboral i familiar. 
El BLOC en opinio de Jordi Juan mostra el seu compromís amb l'ampliació de la societat del benestar "mentre el PP arracona els serveis públics al nostre país, retalla en educació, potencia més l'ensenyament privat-concertat i no aplica la llei de dependència o el govern de Zapatero vol eixir de la crisi a costa dels treballadors i els pensionistes, nosaltres proposem solucions als problemes de la ciutadania,  defensem tindre  més benestar i la creació de llocs de treball des de l'impuls públic".

Nota de premsa i fotografia: Bloc de Tavernes
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es pot signar on-line en algun lloc??

Trailtotal ha dit...

Lo que esta claro que esto no es rentable y se sabia de antemano, lo muy sospechoso es que esta empresa no presento plan de viavilidad en su momento, y el ayuntamiento la acapto ¿ porque?
Ahora aunque tuviera beneficio, seguro que diran que hay perdidas, y la gente de tavernes a pagar el capricho de unos pocos y la propaganda electoral.Yo no tengo por pagar el capricho de unos cuantos y menos cuando no utilizo ese centro.Por la misma razon si mi negocio no es rentable ....¿ pido al ayuntamiento que me sufrague la deferencia?

Ni es pueblo , ni son tiempos para obras de esta embergadura, macro-instalaciones infraesplotadases igual a la ruina, que es donde estamos.