L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de desembre del 2010

El Bloc de Tavernes dóna a conéixer el seu "InfoBloc".



El Bloc de Tavernes ha publicat el número 1 del seu butlletí informatiu. L'InfoBloc de desembre tracta temes com la situació d'ajudes a les bandes de música, la campanya de potenciació del comerç local, i diverses notícies i propostes valencianistes a la nostra ciutat, entre les qual cal destacar l'exigencia de creació  del Consell de la Joventut com cal i volen els joves,  proposta que tots els partits assumien i que el PP no ha tingut cap interés a fer. El butlletí es completa amb temes breus d'àmbit autonòmic.

El butlletí s'està repartit per Tavernes, però si us interessa o us ve millor llegir-lo a l'ordinador el podeu baixar d'aquest enllaç en format pdf:


Per a descarregar-lo, quan s'obriga la pàgina web de rapidshare aneu a l'opció "Free account" i clicar davall en "Slow download". Després de 30 segons us apareixerà l'opció "Download now", cliqueu damunt i ja podeu baixar el fitxer.
-

33 comentaris:

Anònim ha dit...

mirant el gràfic inferior a l'esquerra sembla que que Catalunya rep 10 vegades més que València i que Madrid. No ho entenc massa però no śe jo si l'enemic està a Madrid.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs pensem està ben clar.
Són ajudes publiques, o siga les que dóna el govern de cada autonomia per cada alumne que hi ha a les escoles de música.
Mentre la nostra Generalitat dóna (o es gasta, com vulgues) 60 euros a l'any per cada alumne, la Generalitat catalana se'n gasta 600.
En altres paraules: La Generalitat de Catalunya destina a la formació i educació musical de cada futur músic 10 vegades més que la valenciana.

Anònim ha dit...

Deixa de mirar Canal9, ignorant...

Anònim ha dit...

He estat llegint el "Infobloc" i crec que hi ha una errada en l'apartat anomenat RadioMakuto. Sols cal mirar la noticia del 7 de setembre "Iberdrola augmentarà a 220 KV la línia d'alta tensió per la Valldigna", concretament el Butlletí Oficial de la Província de València Nº 211/6-IX-2.010.

Anònim ha dit...

Quan s'acosten eleccions, ja van el butlletins.
On era l'Infobloc fa 1 any o 2.
Està clar que també sou Politics

Anònim ha dit...

Es veritat, hi ha una errada. El peticionari que apareix al Butlleti Oficial es RED ELÉCTRICA DE ESPAÑA y no IBERDROLA. Això vol dir, que la xarxa eléctrica passarà a ser propietat de RED ELÉCTRICA DE ESPAÑA, ja que deixa de ser una xarxa de distribució (fins 132 kV) per ser de transport (a 220 kV). Per tant IBERDROLA no te res a veure amb la Repotenciació.

Anònim ha dit...

Al Butlletí Oficial apareix com a peticionari Red Eléctrica no Iberdrola. Això que significa?

Anònim ha dit...

Això de la Formula 1 em pareix molt fort. Per què no la van fer a Cheste?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim ens diu: "Està clar que també sou Politics".

La veritat, això sembla que es parlar per no callar.

¿Quina culpa tenim nosaltres de què el Bloc faça un InfoBloc i ens envie tota la informació?

¿Per a què vol La Cotorra fer o implicar-se fent un InfoBloc o qualsevol altre tipus d'informació i gastar temps i diners si ja té el seu blog propi? No sembla una cosa de massa trellat.

Un del BLOC ha dit...

Per a l'anònim que pregunta on era l'infobloc:

La creació de l'infobloc és una de les moltes maneres que estem introduint per arribar a tota la gent de Tavernes, per a que tots puguen enterar-se de tot el treball que realitzem des del BLOC i totes les nostres propestes per a Tavernes.

Segurament t'hauràs adonat que hi ha molta gent nova al BLOC i que estem introduint noves maneres de treballar i arribar a la gent, no només hem creat l'infobloc, utilitzem les noves tecnologies des de ja fa temps i utilitzem tots els canals que estan al nostre abast per estar amb contacte amb tota la gent del poble.

Sort que la teua opinió és minoritària i molta gent agraix iniciatives com l'infobloc que fan que la gent puga enterar-se d'altres propostes i li donen un poc de color a la política trista, grisa i ancorada en el passat.

Anònim ha dit...

L' he llegit, encara que em pareix una bona idea, la gran part de les noticies que apareixen, les he llegides amb anterioritat a la Cotorra

Anònim ha dit...

Amic del Bloc, el que imagine que vol dir el company es que es una mica sospitós que el nº1 siga llançat més o menys ara que comença la campanya electoral, quan el PSOE i EU decidixen el seu cap de llista. La idea em pareix molt bona, encara que poc innovadora pel que fa al seu contingut, que com diu un anònim ja ha sigut publicat a la cotorra en gran part.

Anònim ha dit...

Em pareix una bona idea per a tota la gent que no pot assabentar-se de les noticies d'actualitat a la Cotorra.

Anònim ha dit...

Ja han començat a repartir-lo?On?Ho deixen a la bústia?En l'ajuntament? Encara no n'he vist cap.

Anònim ha dit...

Efectivament, i moltes coses de les que posa la Cotorra estan publicades als diaris, però tots no lligen els diaris i tots no seguixen La Cotorra.
De tota manera està bé això de dir els fallos i que la milloren.
A mi em sembla bé.

Anònim ha dit...

Allò de "està clar que sou polítics" no anava dirigit a LA Cotorra, sino al partit, que just abans de les eleccions es posa a desplegar tota la maquinaria.

Un altre del Bloc ha dit...

Això no ho diràs pel Bloc. La màquinària ha estat engreixada i treballant tota la legislatura al 100%.: renovació del grup municipal, presentació de propostes, preguntes i mocions en tots els plens municipals; presentacions de projectes i propostes alternatives als dos plans Zapatero i del Sr. Camps (els únics que ho ferem, encara que el PP com sempre no n'accepta cap), i un llarg etcetera en tots els àmbits de la vida social, cultural i associativa de Tavernes.

Anònim ha dit...

Que ha començat la campanya electoral (per a tots), ningú ho pot negar!Uns que tenen preses per inagurar la Piscina Coberta, altres que trauen uns butlletins informatius,altres que comencen a conformar les llistes,... No ens feu creure que tot açò no te a veure amb la campanya electoral!

Anònim ha dit...

Pels comentaris que estic llegint, l' "InfoBloc" está fent parlar, i no precisament pels seus continguts.

Anònim ha dit...

Pareix que tots comencen a engreixar les máquines, perquè s'acosten les eleccions. Ningú fa res de vades, ni dona euros a 99cèntims!Preparats, llestos, .... comença la campanya!!!

Anònim ha dit...

"Pels comentaris que estic llegint, l' "InfoBloc" está fent parlar, i no precisament pels seus continguts".

I jo estic d'acord. ¿No serà perquè demostra que és l'únic partit que està preparat i que treballa?
Al final, els votaré, collons.

Anònim ha dit...

No entenc perquè es diu que el Bloc es l'únic partit que està preparat. A Tavernes s'està vegent que tots el partits (pareix que hi hà alguna excepció) s' estàn nodrint de gent jove, preparada i amb ganes de treballar, cosa que es una molt bona notícia per al futur de la política a Tavernes. Per tant, la gent preparada i que treballa no sols està present al Bloc.

Anònim ha dit...

Gràcies Bloc pel teu efecte "llamada". Ara es donen compte que els joves existim: si no fora perque vosaltres haveu fet el canvi no s'haurien enterat.
aixina i tot vorem que passa amb els sociates i ja s'ha vist per posar una jove el follo d'EU.

Anònim ha dit...

Jo he dit que el Bloc està preparat perque em consta que ara mateix Jordi pot presentar la llista si les eleccions foren la setmana que ve i amb un programa ja a punt.
Els que coneixem a Jordi i hem sigut companys d'estudi sabem de la seua capacitat de treball, organitzacio i previsió.

Anònim ha dit...

La gent jove sempre a existit a la política, no es ninguna invenció de cap partit. Les males polítiques locals fan que aquesta crida siga més forta i necessaria, ja que està en joc el futur del nostres joves!

Anònim ha dit...

Per fer un programa no cal calfar-se masa el cap. Que li ho diguen al PP en les seues 100 i pico propostes (crec que eren unes 107), de les quals no han complit ni les 10 primeres. Els programes electorals han deixat de ser una ferramenta eficaç, per ser una ferramenta de publicitat. Ja que si es realitzen propostes realistes no criden l'atenció de l'electorat.

Anònim ha dit...

serà perque el teu partit no se'l calfa.

Anònim ha dit...

Contestant al últim anònim. No soc de ningún partit (i no tinc clar a a qui vaig a votar en aquestes eleccions), però el fet de fer un programa molt atractiu i vore que després el partit es desenten d'ell (ja que al segon o tercer any ningú no recorda que posava al programa), fan que la gent ho veja com a "propaganda". Va dirigit en general, per a tots els partits.

Anònim ha dit...

bé per l'aclariment.
però crec no es això: només es pot dur a cap un programa si manes/governes per a dur-lo a cap.
I si no governes, aleshores pot semblar que el que digueres es propaganda. De compliment de progrma crec jo que només se li pot demanar responsabilitat a qui governa.

Anònim ha dit...

Clar que els partits han engegat la pre-campanya electoral. Però clar, ningú va a reconeixer que ho fa perquè s'acosten les eleccions i volen mostrar-nos tot el qué han estat fent aquestos anys, per a qué no ho oblidem!

confiar en la política? ha dit...

Si les iniciatives com les del Bloc foren generalitzades per totes les formacions d'esquerres del poble, més bé ens aniria. Unitat de l'esquerra per construir el poble que volem.
Felicite a la gent del Bloc per la seua feina. I al anònim que dia que ja se nota la campanya electoral pròxima, evidentment, amic, és un partit polític!!. I si no se menejaren davant la cita electoral pròxima, seria per a matar-los. Igual que a la resta. Que no tenen una radiotelevisió pública treballant per a ells com tenen els del PP!
Jo no he votat mai el Bloc, perquè tenia un concepte d'ells molt transnotxat. però he vist que m'he equivocat. Que els del Bloc ja no son els dels aplecs, els de la barba i la dolçaina. Jo no sé si els votaré o no, però segur que si segueixen així, em tindré que replantejar el meu vot. Si dos gats que son, no governant, funcionen d'eixa manera, què faran si poden manar?
Jo ja estic cansat de polítics de postí, hipòcrites, ineptes, i que sols fan que dir-mos mentides. Vull honestedat. Serietat. Confiança. Voldria tornar a confiar en la política. Però de tots els polítics que es presentaran al poble, sols m'inspiren confiança Karina i Jordi Juan.

Anònim ha dit...

El recorde que el Bloc és ara per ara la tercera força valenciana amb més de 300 regidors i grup parlamentari Compromís-Bloc.

La veritat és que no importa el numero de gats, sino la qualitat dels gats. Si dos gats cacen els ratolins de mà casa i 5 ó 9 són incapaços de fer-ho.... Crec que m'entens.

Tot el demés és qüestió de propaganda.I a base de matxacar-nos el cervell amb Canals 9 i premsa "amiga de l'alma" i "de Madrid" ens acabem creien que només hi ha dos classes de gats. I n'hi ha d'altres, que a la nostra casa cacen més i millor.

Maria ha dit...

Que guapo està Jordi en eixa foto...