L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 12 de desembre del 2010

Arribar tard a escola

Un grup de pares s'han posat en contacte amb la Cotorra per a dir-nos que  no veuen  gens convenient que es reculla el fem o es buiden els contenidors del Passeig Colom prop de les nou del matí en dies feiners, quan molts pares i mares porten els fills i això els suposa un retard per arribar a l'hora al col·legi Alfàndec. 
Ens diuen que es fan unes cues molt llargues, i això ho poden constatar els policies que estan atenent el trànsit perquè  passen els col.legials. I no és una cosa d'un dia, es repeteix molt, ens diuen.
Efectivament, hem pogut observar les cues . I també hem observat a molta gent que usa el cotxe per portar els fills i només està a cinc o deu minuts caminant a peu. I no és massa normal. Ni menys quan no és un dia de pluja ni de mal oratge.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que el que fan a eixes hores es netejar els contenidors,perque si s´encanten segur que ja estan plens, hi ha molta gent que aprofita quan porta el xiquet a l´escola per a tirar la basura en eixos contenidors,visc davant i ho veig,igual que heu veuran els municipals i passen,i si no voleu arribar tard a l´escola eixi abans de casa o aneu a peu,perque després deixeu els cotxes on vos dona la gana i no mireu si tapeu el pas de vianants o tireu marxa arrere quan pasa algún xiquet,que son mes importants que la cua que fa que tú arrives tard a l´escola.

Un afectat ha dit...

Hi ha alumnes com el meu que vivim a l'extraradi de Tavernes, i l'he de dur la meua dona o jo turnant-nos. Gracies per l'interés. I espere que es millore.

Altre afectat ha dit...

"L'extraradi de Tavernes"... Uf, Tavernes la gran urbs.

Anònim ha dit...

hi ha que caminar un poc mes, i com diu el altre comentari deixar el cotxe a casa

Anònim ha dit...

per a l´afectat si el extraradi es de l´altre costat igual al teu xiquet no li toca aquest col.legi,sera que heu fet trampes en la matricula?.

afectat primer. ha dit...

Acepte les burles. Sempre hi haurà algun fet que faça riure a un altre. Es per tant d'agrair. Però torne a dir: El supost cas de l'hora es pot millorar.

falcó ha dit...

Encara que la raó només té un camí, en aquest cas tots en teniu una mica:
- Per als que se sentiu afectats, sols teniu raó en denunciar que la neteja dels contenidors siga a eixes hores. Hi han altres hores per a fer eixos menesters. Les cues segur no les provoquen eixes tasques sinó l'acumulació de vehicles a eixa mateixa hora. Que visqueu lluny del col·legi no és motiu per agafar el cotxe sinó per a revisar la vostra adscripció al centre escolar ja que no teniu perquè viure fora del radi d'influència del centre que corresponga, com diu un dels comentaristes. És més còmode eixir de casa a última hora i desplaçar-nos amb el cotxe.
- Pel que fa als que critiqueu als afectats o l'afectat. Teniu l'altre 99% de raó.

I no faig broma. Ho dic ben seriosament.

Anònim ha dit...

Mireu es molt bonic dir el que no es sap. Jo tinc un cas semblant a l'exposat. Jo visc lluny de l'escola i no he fet trampes (com algu ha insinuat) a la matricula simplement que per als entesos pot elegir entre posar zona de casa o feina, qun matriqules als teus fills... i si vaig en coxe es perque he d¡anar a la feina k esta al poligon fora de poble.... a mes les cues es fan per eixe motiu dels contenidors, simplement en que ho feren a les 9:15 sobraria... es per millorar l'acces tant de peatons com de la gent que anem a eixa zona e coxe. Gràcies