L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 25 d’abril del 2019

Tavernes acollirà la "V Musicescola" el 8 de maig

 


Tavernes acollirà el dimecres 8 de maig la V Trobada musical escolar “Musiescola” sota la temàtica de "la Mediterrània en clau de dona". La trobada es repetirà el dimarts 14 de maig a Castelló (Ribera Alta).
Les trobades compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes i del de Castelló (Ribera Alta) amb la cessió dels diferents espais,  a més dels CEFIRES de Xàtiva, Gandia i l’Artístic Expressiu proporcionant al llarg del curs la formació pertinent al professorat.
Aquestes jornades de convivència artística-musical comptarà amb la participació de 40 escoles, més 1600 alumnes i 150 mestres d’Educació Primària provinents de centres educatius de diferents comarques valencianes.
Al llarg de les dues jornades es realitzaran diverses actuacions amb música al voltant de la Mediterrània, percussió corporal, una macrobatucada dirigida pel percussionista Rafa Navarro, escenes musicals amb Pau Ballester, danses, cants comuns, Just dance, una mascletada musical, i una cercavila per la localitat amb diverses agrupacions instrumentals on participarà tot l'alumnat i professorat assistent.
Cal destacar el musical "Dones de la Mediterrània”, un espectacle amb la música en directe de l'orquestra La Pato que ens acompanyarà igual que les darreres edicions.
Per la vesprada es cantarà juntament amb la rapera tesa una versió del seu tema musical “Dones” i finalment, es realitzarà un homenatge a la cantautora valenciana Eva Dènia amb la participació de Pasqual Pastor.
Participaran també a la trobada diferents associacions que treballen per la integració de persones amb diferents discapacitats com Adispo, Creu Roja o Integra Valldigna entre altres.
Tot i que les trobades són la culminació del treball realitzat durant tot un curs escolar, els centres participants pretenen d'aquesta manera fer un treball divulgatiu, obrint de nou les portes de l’escola i presentant diverses activitats artístiques/musicals a tota la comunitat educativa. Es traurà una vegada més les aules al carrer per a donar a conèixer a tothom la tasca que es realitza als centres educatius i recalcar la importància que li correspon a la música i a l'educació musical per a una formació integral de l’alumnat.