L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 12 d’abril del 2019

Les obres de reforma i millora de la rotonda del final del Passeig Colom s'han iniciat



Les obres de reforma i millora de la rotonda ubicada al final del Passeig de Colom i amb l’encreuament del Carrer Marjaletes s'han iniciat. El projecte tècnic assenyala que l’objectiu de la reforma és reordenar la pavimentació i el mobiliari urbà amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques i l’ampliació dels espais per a vianants, de manera que s’adapten a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i de la seguretat vial.



L’empresa adjudicatària és Cisfercons SLU, i la reforma suposa una inversió de 123.687 euros, que era la millor oferta de les nou presentades per diverses empreses entre les quals hi havia només una local.

Plànol del projecte



La zona de treball està ja tota tancada i l'execució s’aprofitarà per efectuar una reposició del mobiliari urbà, dotar l’espai a nous usos públics d’esplai i estància i alhora calmar el tràfic amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques de la zona de pas dels vianants fent-los mes segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals.