L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de setembre del 2021

ÚLTIMA HORA: Noves restriccions Covid-19 a partir d'aquesta mitjanit i fins el 8 d'octubre


Aquesta mitja nit (00:00 hores de demà dimarts) i fins el divendres, 8 d'octubre comença un relaxament general de les restriccions contra la Covid-19 al País Valencià, de manera que decauen totes les restriccions del sector de la cultura que afectaven cinemes, teatres, auditoris, mesures i biblioteques. Igualment queden sense efecte les restriccions al comerç i a les seus festeres.

- Hostaleria:  s'augmenten les cabudes a interiors fins al 75%, les taules podran tenir una ocupació de fins a 10 persones, es podrà consumir a la barra assegut i s'aixequen les restriccions horàries. A partir de demà, cada establiment tancarà segons l'horari de la seua llicència.

- Locals d'oci nocturn: la cabuda serà fins al 75% i s'autoritza el ball a zones preassignades. A més, es permet una ocupació de 10 persones a les taules i l'ús de la barra asseguts. Els establiments podran tancar a les cinc de la matinada.

- Esdeveniments i actes esportius: No hi ha nombre màxim de participants. Lligues professionals de futbol i de bàsquet  a partir d'ara, el límit serà d'un 40% de la cabuda als pavellons interiors i d'un 60% als estadis a l'aire lliure.

 - Decauen totes les restriccions en cinemes, teatres, auditoris, museus i biblioteques.

 -  Se suprimeixen totes les restriccions en el comerç.

-  Seus festeres: No hi haurà mesurades restrictives.

- Ús de màscara: Continua sent obligatori l'ús de màscara en qualsevol espai tancat així com en qualsevol espai a l'aire lliure on no es puga mantindre la distància de seguretat de, almenys, 1,5 metres, excepte grups de convivents.