L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.040
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 29.079

divendres, 10 de setembre de 2021

Tavernes va celebrar ahir el Dia Mundial de l'Agricultura amb una xerrada sobre les alternatives de futur del camp valler

 

La celebració del "Dia Mundial de l’Agricultura" la vesprada d'ahir en la Casa de la Cultura  va posar en valor els productes agrícoles de Tavernes a través de la xerrada "Agroecologia alternativa de futur", que va servir també per a debatre sobre models agrícoles actuals i la importància de l'aposta per una producció agroecològica que facilite collites de qualitat, sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

La jornada organitzada des de l'Ajuntament,  en col·laboració amb AVA, l'Horteta de Greta i el Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Graduats de València i Castelló va reunir com a participants a Regina Monsalve, Vicent Faro i David Bosch, van fer un repàs a les oportunitats de present i de futur que presenta l’agricultura valenciana, i quins són els punts forts que cal explotar perquè el sector cresca, on es va remarcar l'agricultura sostenible i l'optimització de la producció.

 

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i el regidor d’Agricultura, Emili Enguix, presents en la xerrada, a més d'agrair la presència dels agricultors vallers assistents, informaren de la voluntat de l'Ajuntament d'encetar un conjunt de xerrades i altres iniciatives a partir d'ara per a potenciar i posar en valor l'agricultura vallera, amb la possibilitat de nous conreus en el terme, i de les quals la d'ahir va ser la primera xerrada.

 
L’empresa Granny ha fet una degustació per als assistents de granissats elaborats amb frutes 100% naturals.