L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 de setembre del 2021

Programació de Festes del Poble per al cap de setmana

  

Dissabte, dia 11:

 11 i 12'30 hores:  Contacontes i tallers infantils al voltant del llibre "La Pedra de les emocions".  
Casa de la Cultura

22:30 hores:  Festival de Balls Populars (dissabte 11, 22.30 hores), amb l’actuació del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes.
Plaça Major

 
Diumenge, dia 12

 
10 a 12 hores:  Cursa d’escoles de ciclisme.
Platja de Tavernes 

18 hores: Espectacle "La Factoria dels Sons" per als més menuts i menudes. 
Plaça Major
 
20 hores: Festival de Corals amb la participació de la Coral Marinyén, el Cor de Cambra Quinze de Març i la Coral de l’Escola d’Adults Bolomor.
Plaça Rafael Chirbes

Recordem:

Avui dissabte, 11 de setembre, es farà el trasllat del Santíssim Crist de la Sang a les 12 hores, amb un recorregut que s’iniciarà en el carrer Dolors, passant pel Calvari, la travessia de Sant Antoni, i els carrers Roser, Sant Roc, Barranc, Sant Agustí i Trinitat, fins arribar a la plaça de l'Església . A la processó tan sols poden participar els sacerdots i els portadors de la carrossa.. Durant el matí, es faran tocs manuals de campanes en honor del patró.