L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.658
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 45.966

divendres, 3 de setembre del 2021

Si no t'has pogut vacunar, i no tens cita, ho podràs fer dimarts, dia 7, en el local de vacunació local.

 

La Conselleria de Sanitat i el Departament de Salut de Gandia, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes en els casos que afecten a veïns/veïnes de la ciutat, ha obert un torn especial de vacunació per a totes aquelles persones que no estan vacunades de la Covid-19 i no tenen cita per a fer-ho. 

En el cas de Tavernes, les persones que no han pogut vacunar-se, pel motiu que siga i volen fer-ho, poden acudir sense cita prèvia al punt de vacunació valler, ubicat front al Centre de Salut, el pròxim dimarts dia 7 de setembre en horari de 8'30 del matí a les 20 hores de la vesprada.

 

Aquest horari, com podeu llegir en el segon cartell que publiquem, regirà també per a altres localitats de la Safor (Gandia, Oliva, Bellreguard  i localitats que tenen incloses en el punt de vacunació)  mentre hi ha un dia especial per a Ador i pobles veïns.