L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.699
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.775

dimecres, 29 de setembre del 2021

L'Ajuntament actua millorant l'empedrat i l'evacuació d'aigües de pluja en carrer Roser i Mitjagalta


L'Ajuntament executa diverses obres en els carrers Roser i Mitjagalta  per tal de millorar l'empedrat i la canaleta de desaigüe amb l'objectiu de millorar el pas de vehicles i facilitar l'evacuació d'aigües pluvials.

Les obres tenen un valor estimat sobre els 4.400 euros i atenen la reparació de la canaleta de ferro des de l'empedrat fins el punt on s'acaba el tram d'aparcament de cotxes. Una vegada substituïda la canaleta de ferro per canaleta de formigó (com ja està en el tram anterior) es procedira a reparar tots els llambordins que estan enfonsats.

Quan al carrer Mitjagalta, es repararà la zona de llambordins enfonsat que hi ha front a l'estanc.