L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 28 de setembre del 2021

Tavernes està des de la setmana passada amb dades semblants, no hi ha milloria: avui hem sumat 4 noves infeccions



Les dades d'avui a Tavernes, que arrepleguen tot el cap de setmana, novament ens donen xifres negatives quan a infeccions en haver-ne sumat 4 més, quan divendres foren 3. Arribem així al total de 1.664 en pandèmia.

Com a dada més positiva cal indicar que no ha pujat el nombre de casos actius, i ens mantenim en els 9 que vam tindre divendres. Amb això vol dir que 4 persones - talment com infeccions- s'han curat de la Covid-19. El nombre de persones que han faltat és el mateix: 52 en el total de pandèmia.

En eixes circumstàncies, no ha canviat per a res la  IA que es manté en els 52 per 100.000 habitants els 14 dies, quan era el que teníem divendres passat.

I ho tornem a repetir: això ens deixa ben palés que tenim encara el virus entre nosaltres, i que ara en que la Generalitat ha reduït les restriccions, no ha de ser motiu per pensar que tot està solucionat, sinó que hem de perseverar en l'atenció de les mesures sanitàries.

La gràfica següent ens informa del que ha estat l'estiu-covid a Tavernes. 



Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat


 
- Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1.664 (eren el divendres 1.660)
Noves infeccions: 4 (el divendres 3)
Casos actius: 9 (el divendres 9)
Persones curades des de l'última actualització: 4
Incidència Acumulada: 52 per 100.000 habitants ( era de 52 divendres)
Defuncions totals: 52