L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

divendres, 10 de setembre del 2021

No tant ràpid com tots voldríem, però a poc a poc milloren les dades de Tavernes.


A poc a poc, potser no amb la rapidesa que desitgem, però les dades de Tavernes van millorant i més encara si comparem amb la darrer setmana de juliol, quan assolirem el màxim de dades negatives amb vora 50 infeccions per actualització i una IA que fregava els 800 per 100.000 habitants els 14 dies.
 
Ara, quan ha passat mes i mig,  la situació ha millorat, però el degoteig d'infeccions continua, encara que siga poc, i si dimarts en foren 3, avui són 2 les persones amb nova infecció. Com a dada positiva la disminució, no massa però disminució, dels casos actius, on hem passat dels 16 de dimarts als 14 d'avui.
 
Així doncs, a dia d'avui la IA per 100.000 habitants a 14 dies és de 81, mentre son 4 les persones que s'han curat des de la passada actualització de dimarts. No hem de lamentar cap defunció, ens mantenim en els 52 en tota la pandèmia mentre els casos totals d'infeccions són ara 1.651.
 
Entrem en la setmana de Festes del Poble, i hem de pensar que tot encara no està guanyat i el virus encara el tenim present. Per tant precaució total en les relacions familiars i socials, i sobre tot, seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries. 
 
Què passeu bones festes, lliures de virus.
 
La gràfica superior ens dóna detall de l'evolució des de principi de juliol.

 


Us oferim el resum de les dades
 
 - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.651   (eren el dimarts 1.649)
Noves infeccions: 2 (el dimarts 3)
Casos actius: 14  (n'eren dimarts 16)
Persones curades des de l'última actualització: 4
Incidència Acumulada: 81 per 100.000 habitants ( era de 93 el dimarts)
Defuncions totals: 52