L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 12 de setembre del 2021

La ràpida intervenció de la Policia Local i bombers, amb altres efectius de la Generalitat, sufoquen ràpidament tres focs en el Massalari



La ràpida intervenció dels agents de la Policia Local de Tavernes i dotacions de bombers de Gandia, Alzira i Cullera així com efectius aeris han impedit, aconseguint l'extinció d'un incendi localitzat en la zona del Massalari i han evitat que s'escampara per una zona d'alt valor ecològic i natural.


 Els agents de la Policia Local, han hagut de tallar amb tenalla la tanca de l'autopista per accedir ràpidament i,  a més d'actuar amb els seus extintors per sufocar el foc fins arribada de les dotacions de bombers, han col·laborat amb ells amb el tall del trànsit i fent l'acompanyament fins la total extinció. També han estat presents els agents de la patrulla de la Guàrdia Civil i el comandant de la caserna vallera. 

El foc s'havia localitat en tres focus, a sengles costats de l'autopista AP-7, un en el Camí del Portitxol, un segon en el Camí del Massalari prop de l'accés on te la base l'empresa MGM i un tercer en el mateix camí però després de passar el túnel de l'autopista. En total s'han cremat sobre els 200 metres totals, però allò important és la rapidesa i efectivitat de l'actuació que ha impedit que s'escampara.

 

En  total, els efectius que han intervingut ha estat: 

- 2 camions de bombers i dotació de 4 bombers

- 3 vehicles de comandament de bombers

- 2 camions de la Generalitat amb 15 bombers

- 2 vehicles lleures

- 1 vehicle de la Generalitat amb agent mediambiental 

- 3 vehicles forestals amb 12 persones .

- 1 vehicles forestal amb 7 components

- 2 avions que han efectuat dos descarregues.

Cal agrair la rapidesa i el gran desplegament de totes les forces de seguretat i dotacions contra incendis que han extingit els tres focus en moments.