L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 de setembre del 2021

Oferta de cursos i matriculació de l'Escola d'Adults Bolomor

https://tavernes.es/sites/default/files/u227/matricula_epa_bolomor_0.png


L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ofereix per al curs 2021/2022 una àmplia oferta educativa en l’Escola d’Adults Bolomor: cursets de valencià (B1, C1 i C2), cursets d’anglés (A1, A1+ i A2) i preparacions per a la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25, 40 i 45 anys, per a la prova lliure del graduat de Secundària i per a la prova d‘accés al cicle formatiu de Grau Superior. També s’oferirà l’estudi del primer cicle d’alfabetització, neolectura i educació bàsica.

El període de matrícula per a les veïnes i veïns empadronats a Tavernes s’iniciarà el dilluns 13 de setembre, la qual s’haurà de realitzar a la Casa de la Cultura en horari de 9.30 a 13.30 hores (entrada per la porta de la carretera). Les persones no empadronades al municipi, podran formalitzar la seua matrícula als cursos amb places disponibles a partir del dilluns 20 de setembre.

Una vegada comence el curs, la matrícula de les places vacants s’haurà de formalitzar al despatx de l’EPA Bolomor situat en l’IES Jaume II el Just (de dilluns a dijous, de 17.30h a 18.00h). En cas de completar els cursos, s’obriran les inscripcions per a les llistes d’espera.

L’Ajuntament recorda que el full de matrícula, la documentació requerida i el justificant de pagament de la taxa s’han de lliurar durant el termini de matriculació. Només es podrà recollir una sol·licitud per persona, i és imprescindible l’ús de la mascareta i mantindré la distància de seguretat a l’hora de formalitzar la matrícula.