L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

divendres, 17 de setembre del 2021

A Tavernes, l'actualització de la covid-19 ens permet guaitar la llum al final del tunelTavernes ha millorat la situació general i tot això com  a fruit del descens que hem viscut en les darreres actualització i la baixada de casos actius: avui nomes hem registrat 1 cas d'infecció i els casos actius continuen el descens de la setmana passada i avui nomes en registrem 9. La gràfica ens informa de l'evolució Covid-19 aquest setembre.

La baixada de casos actius ha permés seguir en la baixada de la IA que avui se situa en 52 per 100.000 habitants els 14 dies. Una bona xifra i que, si segueix la tendència actual, ha de baixar més encara el dimarts que ve, almenys això és el que esperem i desitgem.
 
Les persones curades han estat 6 en l'actualització quan dimarts només en foren 4 i les defuncions es mantenen invariables: 52 com a total de pandèmia.

Aquest cap de setmana tanquem les Festes del Poble. Cal ser prudents i seguir les recomanacions de sanitat.

La gràfica de davall mateix ens informa del que ha estat l'estiu-covid a Tavernes. 


Us oferim el resum de les dades 

 - Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1.656 (eren el dimarts 1.655)
Noves infeccions: 1 (el dimarts 4)
Casos actius: 9 (el dimarts 14)
Persones curades des de l'última actualització: 6
Incidència Acumulada: 52 per 100.000 habitants ( era de 81 dimarts)
Defuncions totals: 52