L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 1 de setembre del 2021

Obres de manteniment i reparació en els CEIPs Magraner i Alfàndec


Avui el professorat ha tornat a les aules i d'ací uns pocs dies ho faran els alumnes per començar les activitats del curs escolar 2021-2022. Aquest estiu l’Ajuntament de Tavernes ha aprofitat per a dur a cap les habituals tasques de manteniment de centres escolars públics on, per exemple, s'han invertit vora 30.000 euros en la reparació de les teulades del CEIP Magraner i CEIP Alfàndec.
 
La despesa ha estat coberta en el 50% amb les ajudes rebudes per l’Estat per a reparar els danys del temporal Glòria. L'obra s'ha dut a cap aquest estiu, aprofitant el període de vacances per a obres de manteniment que permeten tindre a punt els centres educatius abans de l’inici del nou curs escolar. 
 


La impermeabilització de la coberta del CEIP Magraner s'ha executat amb làmina asfàltica autoprotegida, amb la confiança d'evitar la filtració d’aigua de la pluja i solucionar els problemes d’humitat. En el CEIP Alfàndec, la reparació de les teules trencades i enfonsades pel pas del temps i les inclemències meteorològiques en l’aulari d’Infantil també impedirà filtracions d’aigua i humitats. A més, s’han retirat les teules cantoneres de les parets laterals de l’edifici per a evitar possibles despreniments i garantir la seguretat d’alumnat i professorat.