L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dimarts, 21 de setembre del 2021

Tavernes presenta una lleu milloria amb 1 nova infecció


Tavernes continua a la baixa quant a dades Covid-19 però sense grans canvis en les xifres i sense arribar a estar lliure del virus: avui hem sumat 1 infecció, la mateixa dada que el passat divendres. Millorem la situació general amb eixa baixada mínima dels casos actius, que avui són 8 front als 9 de divendres, i per tant gaudim també d'una millora en la IA que ara és de 46 per 100.000 habitants els 14 dies front els 52 del divendres. 

Són xifres que fan que els indicadors vagen a la baixa, com ens mostra la gràfica del mes, però sense deslliurar-nos del tot.

Els casos totals de pandèmia són 1.657 i s'han gaudit 2 persones des del passat divendres. Les defuncions es mantenen invariables i són 52 en el total de pandèmia.

La gràfica següent ens informa del que ha estat l'estiu-covid a Tavernes. 


Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat

 

 
- Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1.657 (eren el divendres 1.656)
Noves infeccions: 1 (el divendres 1)
Casos actius: 8 (el divendres 9)
Persones curades des de l'última actualització: 2
Incidència Acumulada: 46 per 100.000 habitants ( era de 52 divendres)
Defuncions totals: 52