L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 14 de setembre del 2021

Tavernes no ofereix canvis significatius en l'actualització de les dades Covid-19 d'avui


Tavernes no ha canviat en res la situació general i mantenim les mateixes dades de casos actius i d'IA que el passat divendres. No obstant això, cal indicar que avui hem sumat 4 noves infeccions, amb la qual cosa arribem a un total de pandèmia de 1.655, però es dóna la casualitat que el nombre de persones curades és el mateix que el de casos infectats nous - 4- amb las qual cosa eixos dos paràmetres indicadores de l'estat general de la ciutat no varien.
 
Estem per tant en la mateixa situació de divendres passat, amb un lleuger increment de casos totals d'infecció, repetim la mateixa IA per 100.000 habitants a 14 dies,  o siga de 81, i també els casos actius en 14.
 
Les persones curades són també 4 i les defuncions es mantenen invariables

Què acabem tots de passar unes bones festes, lliures de virus. 

La gràfica superior ens dóna detall de l'evolució des de principi de juliol.



Us oferim el resum de les dades

- Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1.655 (eren el divendres 1.651)
Noves infeccions: 4 (el divendres 2)
Casos actius: 14 (n'eren divendres 14)
Persones curades des de l'última actualització: 4
Incidència Acumulada: 81 per 100.000 habitants ( era de 81 divendres)
Defuncions totals: 52