L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 10 de setembre del 2021

Avui s'inicia al monestir de Simat el segon "Festival Internacional Medieval per a públic infantil i familiar d'Europa"

 

El Centre Internacional de Música Medieval (CIMM) de la Valldigna ofereix a partir d'avui divendres i fins al diumenge. el "Festival Internacional Medieval per a públic infantil i familiar d'Europa" (FIMIF), una experiència única i pionera en el continent europeu que busca acostar al públic infantil i al familiar a la música medieval des d'un prisma de nous coneixements i la diversió entesa com a oci saludable i en família.

Avui divendres, 10 de desembre, la programació comença a les 19.00 hores amb el concert didàctic de la Camera delle Lacrime, una producció franc-suïssa que posa en escena "Dante Everyman"’ gràcies a la col·laboració amb l'alumnat del CEIP Valldigna, de Simat, implicat en aquesta obra amb un treball previ de producció i realització que ha mantingut en contacte permanent al grup amb l'alumnat. 

 

 

Demà dissabte és el torn per als tallers didàctics en horari de demà, sota el títol "Oficis artesans medievals"’ que portarà informació i coneixement sobre l'artesania de l'edat mitjana. Ja a la vesprada, a les 19.00 hores, arribarà l'espectacle de carrer "El dolçainer de Tales" a càrrec de Xarxa Teatre. 

El diumenge 12 de setembre, com a colofó del FIMIF, hi haurà doble programació: de demà, amb el taller didàctic ‘Els lliures, guardians del saber” i a la vesprada, a les 19.00 hores, amb la posada en escena de "Tirant lo Blanch’"per la Inestable Companyia amb teatre de titelles. 

Les activitats, de caràcter gratuït, necessiten de reserva prèvia per correu en l'adreça:  fimif@cimmedieval.