L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 de setembre del 2021

L'Ajuntament impermeabilitza la coberta del CEIP Magraner per evitar filtracions de la pluja i humitats



L'Ajuntament ha donat com a acabats els treballs per millorar la impermeabilització de la coberta del CEIP Magraner. Les obres s'han executat usant làmina asfàltica autoprotegida per a impedir la filtració d’aigua de la pluja i evitar problemes d’humitat.
 
Al mateix temps, s'han reparat les llindes d'algunes finestres que estaven en mal estat per a deixar el centre educatiu enllestit abans de l'inici del curs escolar.
 
L'aparició d'humitats en les classes superiors per  filtracions en la coberta en el CEIP Magraner se sol donar quan s'han produït episodis de grans i continuades pluges, motius pel qual s'ha procedit a una nova impermeabilització que solucione el problema. 
 
 
 
Aquest estiu l’Ajuntament ha invertit vora 30.000 euros en la reparació de les teulades del CEIP Magraner i CEIP Alfàndec, una despesa que ha gaudit d'una ajuda del 50% de l’Estat per a reparar els danys del temporal Glòria.

Les obres han millorat la impermeabilització de la coberta del CEIP Magraner i en el CEIP Alfàndec s'ha dut a cap la reparació de les teules trencades i enfonsades pel pas del temps i les inclemències meteorològiques en l’aulari d’Infantil, amb la qual cosa també  s'evitarà les filtracions d’aigua i humitats.