L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 d’octubre del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: I del que es va parlar a la reunió de la Policia Local, no res?


Molt lamentable la noticia d'ahir dimecres a Las Provincias signada per RT (suposem que vol dir Redacción Tavernes i s’usa per no dir el nom de l’autor) pel que suposa de falta de respecte al lector i a l’objectivitat al no contrastar la veracitat dels fets i publicar la versió només d’una part. 

No s'han contrastat els fet i això ho confirmava l’alcalde Jordi Joan, en uns aclariments al Facebook i també la nota de premsa de l’Ajuntament. En concret l’alcalde deia: “Lamente que certs mitjans de comunicació no contrasten la informació que els arriba, a pesar de tindre moltíssima facilitat per a posar-se en contacte amb el govern municipal de Tavernes”. Més clar aigua.

I de nou l'atac ferotge a l'alcalde, amb l’ús d’un titular sense desperdici: “Jordi Juan planta a la Policía Local en una reunión para tratar problemas del cuerpo”. 

I diguem que no té desperdici perquè és una falsedat: l’alcalde mai havia confirmat que aniria a una reunió que, per cert, ni va ser amb agents de la Policia Local de Tavernes, sinó amb els representants comarcals d’alguns sindicats, i no de tots. 

Això ho deixa ben clar l’alcalde en la seua nota aclaridora: 

1. El Gabinet de l'alcaldia en cap moment va dir que jo aniria a eixa reunió del dia 13 d'octubre. També és fals que això es confirmara 48h abans de la reunió. De fet, el dia 13 d'octubre jo tenia convocades dues comissions a Les Corts: de matí la d'Hisenda, de la qual sóc el portaveu del meu grup, i de vesprada, la d'investigació dels aqüífers a la que anava a substituir a l'alcaldessa de Carlet.  

 2. Jo mateix, en persona i via telefònica, em vaig posar en contacte amb un sindicalista del SPPLB de Tavernes, per informar-li que jo no aniria a eixa reunió. 
 
Amb independència d’això volem reclamar l’atenció del lector sobre el fet que van assistir-hi els dos regidors delegats de personal i de la Policia Local, ni més ni menys que el primer i segon tinent d’alcalde. Pensem nosaltres, i suposem que vosaltres també, que el regidor de personal i la regidora de Policia Local són vàlids i competents per a tractar temes de personal i de funcionament de la Policia Local de Tavernes. 

Però potser calga parlar de la intencionalitat de la noticia, que queda al descobert en allò que es nota a faltar. Tenim una noticia motivada per una reunió i cap referència a allò que es va parlar, ni quins temes es van abordar, ni quines resolucions es prengueren, ni què es va acordar… Això és insòlit: una noticia arran d’una reunió i no es publica res de la reunió. Una veritable falta de respecte al lector. 

Pel que es veu, per al diari allò important de la reunió no era els acords assolits, si se’n van assolir alguns, sinó publicar un titular i arrear-li llenya a l’alcalde, i de pas al govern municipal. No importava els resultats de la mateixa, dels quals els lectors han quedat sense assabentar-se. I fins la pròxima! 

Actualització: I la pròxima... que poc ha tardat!!

Si ahir parlàvem d'un titular que no tenia desperdici, avui Las Provincias y RT reprén la noticia amb un altre titular de traca: "Tavernes asegura que el alcalde llamó a un sindicalista y le dijo que no iría a la reunión". O siga va ser Tavernes, el poble de Tavernes, no Jordi Joan qui el va informar. Per riure. Sembla ser que les coses ja es fan malament perquè sí. 

El diari com hem dit reprén la noticia, publicant un extracte de la nota de premsa que ahir va enviar el Gabinet d'Alcaldia, però no cap manifestació directa del govern municipal. I com no, amaga la frase on el govern municipal lamentava que el diari "no s’haja posat en contacte amb el govern municipal de Tavernes per contrastar la informació". Sembla que ara tampoc no ho ha fet.

I per acabar-ho d'arredonir, ho mescla amb una nota de premsa del PP, amb un evident objectiu de desvirtuar, pensem nosaltres, la referència inicial i els arguments de la nota de premsa del govern municipal. I tal com també acabàvem ahir.... fins la pròxima!!!

5 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Igualment, que descanses.

Anònim ha dit...

Pues es veu que això es contagia,perque ací tampoc conten res de res del contingut ni dels motius de la reunió. Es veu que els fets no interessen a cap costat i sí la polèmica o la defensa per davant de tot.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, nosaltres ni estàvem ni ha vingut cap sindicat a explicar-nos res.
Per això hem fet la pregunta. Si no, segur que ho deiem.
A vore si tu t'assabentes d'alguna cosa i ens la contes. Ja saps que en el poble ens coneixem tots.

Anònim ha dit...

EL SINDICAT JA HA EMES UNA NOTA DE PRENSA EXPLICANT, I CONTRASTANT POTS O PODEM TRAURE CONCLUSIONS.
DEFENSA DE L'ALCALDE I QUAN JA NO SE POT DEFENDRE PUES SE PASA DEL TEMA I FIQUEM MILS DE NOTICIES PER BAIXAR ELS POSTS.
LA QUAL COSA LI DONA LA RAO AL ANONIM DE 27/10 A KES 23:31.
SALUT

La Cotorra de la Vall ha dit...

El sindicat pot traure les notes que vulga: sense el nom i cognoms de les ratlles que fan de firma sense l'encuny del sindicat, amb un encuny de registre oficial de l'Ajuntament que no sabem per i perquè està. Ol massa eixa nota. Si tan segurs estan perquè no la firmen amb nom i cognoms i com oficila amb registre d'eixa del sindicat i l'encuny.

No anem a parlar de la reunió. I podríem, però la merda com mes la remenes més olor fa.

De tota manera, d'una lectura de la mateixa nota, es veu que els mateixos sindicats es tiren terra als ulls. I ho expliquem:

La nota diu que el dia 29 de setembre els va dir l'alcalde que el 13 d'octubre hi hauria una reunió amb els sindicalistes comarcals, i després d'eixa es faria amb els sindicats del poble.

Del 29 al 13 octubre falten dos setmanes i poden passar moltes coses, i de fet passen i li posen a l'alcalde una comissio d'hisenda a les Corts, de la qual es portaveu, pel mati quan s'havia de fer la reunió, i una per la vesprada substituint a la titular.
L'alcalde no pot acudir i van els regidors responsables de personal i policia, que son, mira per on, el primer i segon tinent alcalde. ¿Que mes volen?
I a partir d'eixa reunió ja s'havia de fer la reunió amb els del poble.

I açò no ho diguem nosaltres: Llig-ho que ho diu la nota del sindicat, que demostra que són ells els que no s'enteren.

I deixem el tema. Nosaltres hem apostat per la prudència i que s'aclaren qui ho ha de fer, des de la tranquil·litat.