L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 d’abril del 2016

Dimiteix el regidor del PP Manuel Vidal

Manuel Vidal, regidor del PP de Tavernes, ha presentat avui la seua renúncia al càrrec mitjançant un escrit per registre oficial. La renuncia es farà efectiva en el plenari del pròxim dimarts, on ha d'anar dins d'un dels punts de l'ordre del dia.

A partir d'aleshores s'obri un procés que s'inicia amb la comunicació a la Junta Electoral perquè en prenga coneixement i atorgue l'acta de regidor de l'Ajuntament al següent regidor de la candidatura. Això porta un temps, amb la qual cosa és de preveure que el regidor nou prendrà possessió en el plenari de maig.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Entrarà Salva Simeón?

Anònim ha dit...

Mentres no dimitisca també Mario no hi ha renovació del pp. I així i tot Manolo seguirà mangonejant per darrere, Eva es una portaveu titella

Anònim ha dit...

El pitjor Alcalde de Tavernes en tota la democràcia sense dubte, que va deixar un ajuntament arruinat i unes obres faraòniques que estem pagant i pagarem els vallers per anys

Anònim ha dit...

Pues jo crec que Eugenio,amb molts bons modals va ser pitjor.
Edu>Escrihuela>Jordi=Manolo>Eugenio

La Cotorra de la Vall ha dit...

Desig complit, Sr. Anònim.

I dir-li de pas que és molt fàcil criticar i dir que un no ha fet res quan no ha tingut diners ni per a cordons de les sabates.
I damunt ves i arregla els números rojos dels altres, paga l'aparcament, paga proveïdors i amb alegria, abaixa l'IBI.
I damunt fes que funcione l'Ajuntament amb 5/6 milions menys dels que tenien els d'abans: 15 milions d'ingressos d'ara en el pressupost front als 20/21 milions dels d'abans.

Anònim ha dit...

Falta l'alcalde Altur

Anònim ha dit...

Pues como abogado sea tan malo como en su función de concejal, con severas derrotas en lo jurídico, pobres de sus clientes. Y en cuanto a economista, sus cifras como Alcalde son también de miedo, no me pondría yo tampoco en sus manos.

Anònim ha dit...

Molt bona noticia.Com a polític, un nefast.Ja era hora.Ha passat el temps d las " viejas glorias ".

Anònim ha dit...

Ja era hora!!!!

Veïna ha dit...


El regidor Senyor Vidal es va acomiadar en el plenari de anit, com a regidor. Segons va dir per decisió personal, i segons pensem la majoria pels mals resultats aconseguits en les últimes eleccions. I ho va fer en la mateixa forma que ha tingut en el seu pas per la política en aquest Ajuntament: de forma poc elegant. Sobretot des que en 2011 va perdre l'alcaldia i per intentar recuperar el que creia li pertanyia, fins i tot va intentar una il.legalitat. En el seu discurs va dir algunes mitges veritats i moltes mentires. Moltes crítiques i cap autocrítica (signe indiscutible del que és el seu partit). En acabar el discurs va deixar plantat els demés regidors sense deixar que els portaveus dels demés partits pogueren dir-li unes paraules de comiat, i va abandonar la sala, per a poder tindre ell l'última paraula com sempre li ha agradat fins quan era a l'oposició; i no fos que algún dels portaveus li poguera dir alguna cosa que no fora del seu grat. Demostrant així poca valentia i falta de talla política.

Anònim ha dit...

Estaría molt be que eixes mentires mos enterarem i que algu que les sapiga les comentara en este blog