L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 d’abril del 2016

AJORNADA AL DIA 5 DE MAIG Tavernes acollirà la II Trobada Musiescola

Logo de la Trobada
L'organització de la II Trobada Musiescola informa que a causa de la previsió de mal oratge per al dijous dia 28 s'ha decidit ajornala per al pròxim dijous dia 5 de maig 


El sector del professorat d'Educació Musical i el professorat en general col·laborador i participant de “Musiescola 2016” informa que la “II Trobada Musiescola” tindrà lloc el proper dijous 28 d'abril del 2016 a Tavernes. Hi participaran aproximadament 1200 alumnes i 200 mestres d'Educació Primària amb diferents activitats musicals. 

 Musiescola” és una experiència que va nàixer el curs passat arrel de la iniciativa d’alguns mestres de música que, amb il·lusió i entusiasme, varen dedicar molts esforços per a dur a terme una jornada de convivència musical escolar durant tot un dia.
Concentració a la plaça de la Casa de la Cultura (2015)
Els centres participants pretenen d'aquesta manera fer un treball divulgatiu, obrint les portes de l’escola i les de les aules de música a tota la comunitat educativa, i eixir així al carrer per a donar a conèixer la seua tasca i la importància que li correspon a la música i a l'educació musical per a una formació integral dels /les alumnes.

És per això que “Musiescola” ha dissenyat en esta segona edició un programa basat en la música i les emocions, que es la temàtica d'aquesta trobada, mitjançant diverses actuacions de Percubody, Macrobatucades, Concerts de Rock en valencià i el Musical «El món de les emocions». Es tracta d'actuacions col·laboratives entre diversos centres i alumnes de diferents edats. 

També s'organitzarà una cercavila per la localitat amb variades agrupacions instrumentals i dos tallers musicals on participarà tot l'alumnat i professorat assistent: Un flashmob i balls coregràfics. 
Concert al pavelló d'usos múltiples (2015)
 Com a cloenda de la Trobada hi haurà parlaments a favor de l'Educació Musical i l'estrena de la cançó de la trobada Emociona't. 


Aquesta trobada forma part de la convocatòria, per part de Conselleria d’Educació, de projectes d’innovació per a la lluita contra el fracàs escolar a través de la música i compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.