L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dilluns, 18 d’abril del 2016

La falla de la Marina es cremara el dissabte, dia 23 abril



L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT), l’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València han organitzat per enguany diversos actes en la platja al voltant de la falla de la Marina.



El divendres 22 d’abril es plantarà el monument de la falla a les 18 hores en la zona del restaurant Macario. El dissabte 23 d’abril es faran jocs infantils a les 18 hores en la mateixa zona, sopar faller en els locals col·laboradors a les 22 hores i revetla del grup Fuego en el passeig dels Tarongers a les 00 hores.



El diumenge 24 d’abril continuaran els jocs infantils a les 12 hores. De vesprada tindrà lloc una cercavila amb la fallera major de Tavernes que eixirà a les 19 hores des del bar Gofres. Més tard, a les 20.30 hores, es dispararà un castell de focs artificials en la zona del restaurant Macario i a les 21 hores es cremarà la falla de la Marina.




A banda dels actes fallers, també s’han programat dos concursos gastronòmics d’arròs al forn. El primer serà el Concurs Gastronòmic Amateur, el diumenge 24 d’abril a les 13.30 hores en el passeig dels Tarongers, i a les 16.30 hores es farà el lliurement de premis. El segon serà el Concurs Gastronòmic Professional a les 12 hores, en el passeig dels Tarongers, presentació dels plats a les 14 hores i lliurament de premis a les 16.30 hores.



Podeu trobar tota la informació, les bases del concurs i els fulls d’inscripció en el següent enllaç: 




Cal recordar que la falla de la Marina va ser fundada en 1984 i, quan es va dissoldre, va ser ACEPLAT qui voler mantenir la festa, amb l’objectiu que la platja dispose de més atractiu i activitats

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Marina!!