L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 14 d’abril del 2016

Ruta de la Salut per a la gent gran a Tavernes


Tavernes acull la Ruta de la Salut per a la Gent Gran, un esdeveniment organitzat per l’Àrea de Benestar Social i Sanitat de la Diputació de València i el Consorci  de l’Hospital General Universitari de València, i que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials del nostre Ajuntament.

La Ruta de la Salut tindrà lloc el proper dilluns, 18 d’abril, des de les 17 fins a les 20 hores en el Braç Treballador. Totes les persones interessades a participar han de tenir més de 60 anys, i poden inscriure’s a partir de dimecres 13 d’abril,  fins cobrir  les places. Les inscripcions es fan al Braç Treballador.

La jornada consta de dos parts, una primera amb una sèrie de xarrades que inclou dubtes i preguntes. La segona part es tracta d’uns reconeixements mèdics que es divideix en cinc estacions, on en cadascuna es realitza una prova diferent. Les estacions són risc cardiovascular, pneumologia, nutrició, osteoporosis i prevenció de càncer. Es tracta d’una activitat preventiva i pedagògica amb l’objectiu de formar i informar els assistents.

La Ruta de la Salut està patrocinada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Abbot Diabetes Care i Beatcor Electromedicina.