L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 10 d’abril del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Per què primer no s'assabenteu?


Potser siga que no es volen assabentar per tal d’atacar, siga com siga, el govern de Compromís encara que ho facen mentint.

Cal referir-nos primer al prec que va fer el PP al plenari de març i la posterior nota on instava el govern a que acabara de abonar a algunes associacions locals la part de la subvenció que encara no havien rebut. Una missió impossible, senyors del PP, si les associacions no justifiquen despeses.

I així doncs, en el plenari d’abril, el passat dimarts, veiem que es va donar el vist i plau al pagament a aquestes associacions una vegada, i amb prou de retard, van justificar les despeses de la subvenció tal com s’exigeix el conveni que firmen amb l’Ajuntament.

I es va quedar clar en el debat que no és l’Ajuntament sinó que són algunes associacions les que no compleixen ( i ací no anem a dir el nom encara que es poden vore en els expedients del plenari) i com no compleixen es retarda el pagament de la subvenció.

La cosa era senzilla i clara. I això el PP ho sap. I tant que ho sap, que això també passava quan ells governaven. I damunt de saber-ho, i de saber que la culpa no és del govern, fan preguntes fóra de lloc i notes de premsa tergiversant la realitat.

Perquè una cosa està ben clara: si les associacions ( i proveïdors) compleixen, justifiquen despeses dins dels terminis marcats, aquest govern paga al cap d’unes poques setmanes i dins del mateix any. És la pràctica d’ara i del govern de Compromís, molt lluny del que passava quan governava el PP, que tots sabem que es cobrava fins i tot amb retard d’un any.

Ara, el PP  veu millor, i li és més fàcil, fer soroll sense dir a la ciutadania ni la realitat ni la veritat completa, sense dir que quan no es paga es perquè no s’han justificat les despeses en temps i forma. Li deu representar un gran esforç al PP acostar-se a l'Ajuntament i comprovar-ho. Però eixa no es la seua preocupació, perquè tot val per tal d'atacar al govern local, encara que com sol passar, l'atac una vegada s’expliquen i se sap la veritat de les coses, només aprofita perquè facen el ridícul.

Nomes cal esperar que, amb una mica de sort i amb el teòric canvi de "director" del grup municipal, que el PP canvie de postura i es dediquen a treballar pel poble en lloc de de dedicar-se a tergiversar o dir mitges veritats si cal, tot per atacar el govern de Compromís. Encara que, sincerament, no esperem massa canvis i com diu el refranyer, es canviarà el collar però el gos seguirà essent el mateix.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja han cobrat?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vegem difícil que hagen cobrat tres dies després d'alçar-se l'objecció i començar el procés. S'haurà donat la resolució del plenari a Intervenció que iniciarà els tràmits de pagament.

Per dir-ho senzill: sembla ser que a partir d'ara s'inicien uns tràmits que s'haurien d'haver fet l'any passat i que no es pogueren fer perquè les associacions implicades no havien presentat els documents.

El que no pot ser és fer com fa el PP: vostés no han pagat, li diu al govern.

I com pot pagar el govern si encara no li han presentat les factures (la justificació)?

I no li busquem més potes al gat.