L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 23 d’abril del 2016

Tot a punt per a la gran festa de la Falla la Marina i el concurs d'arròs de vigília



Unes imatges de la falla

Tot està a punt per a la gran festa de la Falla de la Marina a celebrar aquest cap de setmana. L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT), l’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València han organitzat diversos actes en la platja al voltant de la falla de la Marina i avui l’activitat ha estat gran amb el muntatge de la falla i la carpa que acollirà l’esdeveniment del I Concurs d’Arròs de Vigília, en les modalitats amateurs i professionals. 
 
L’activitat va començar ahir amb el muntatge de la falla que enguany ha canviat de lloc i s’ha traslladat a la platja de la Goleta, al voltant del restaurant Macario. 
 
Avui pel mati hi ha hagut jocs infantils gratuïts en la mateixa zona, i està previst un sopar faller en els locals que hi col·laboren a partir de les 22 hores amb una revetla del grup “Fuego” en el Passeig dels Tarongers. 
 
Serà precisament demà en el Passeig dels Tarongers on es desenvoluparà demà diumenge a les 13.30 hores l’activitat principal: el “I Concurs d’Arròs de Vigilia per amaters” i a les 16.30 hores es farà el lliurement de premis . 
 
Imatges de l'envelat per al concurs
 
Cal recordar que els participants en el concurs han de deixar un plat d’arròs per tal que siga qualificat pel jurat, però també cal saber que s’ha muntat un gran envelat on es podrà dinar i gaudir de la festa. ACEPLAT ha preparat uns tickets al preu de 4 euros que inclou una picadeta, refrescos i cafè per tal que tots els interessats, siga amb arròs al forn o amb menjar que ells porten, puguen dinar a l’envelat. 
 
Demà diumenge 24 d’abril continuaran els jocs infantils a les 12 hores. De vesprada tindrà lloc una cercavila amb la fallera major de Tavernes que eixirà a les 19 hores des del bar Gofres. Més tard, a les 20.30 hores, es dispararà un castell de focs artificials en la zona del restaurant Macario i a les 21 hores es cremarà la falla de la Marina. 
 
El dilluns dia 25 serà el Concurs Gastronòmic Professional a les 12 hores, en el Passeig dels Tarongers, presentació dels plats a les 14 hores i lliurament de premis a les 16.30 hores.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Marina!!