L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dissabte, 23 d’abril del 2016

V Fira Solidària del Llibre d'Ocasió de Càritas



 
Ahir per la vesprada es va celebrar la V Fira Solidària del Llibre d’Ocasió aprofitant l’avinentesa d’avui, 23 d’abril, “Dia del Llibre”. 
 
Els assistents, a més de comprar llibres per a una bona causa com és ajudar a Càritas amb el seus objectius d’ajuda als demés, pogueren gaudir d’un bons assortit de coques i dolços, xocolate i bunyols. 
 
 
Càritas havia preparat una exposició de llibres usats que es podien comprar a preus mòdics, i també amb la voluntat de cadascú, encara que el que val és l’acte solidari i participant en allò que per a Càritas és més important: la sensibilització i conscienciejar-se que en un poc aportat per cadascú se solucionen molts problemes. 
 
 
La Fira Solidària va estar visitada per l’alcalde, Jordi Joan, acompanyats de regidors, els quals van comentar amb el president, Felip Verdú, i responsables de l’entitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Important treball el que fà Caritas Tavernes.