L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 d’abril del 2016

L'ONG Solidaritat amb el Tercer Món reaferma el seu compromís en l'ajuda a països necesssitats.


La ONG “Solidaritat amb el Tercer Món” de Tavernes va celebrar temps enrere l’assemblea anual on es va explicar les ajudes que l’entitat ha efectuat a països com Serra Leona, sobre tot en tractament de malalties, cas de l’èbola.

L’assemblea va tindre un testimoni de primera mà amb la presència de la infermera María José Rodríguez, que des de l’Hospitat la Fe ha viatjat de voluntària a África, a un hospital de Sierra Leona. Va explicar el que ha vist en les epidèmies d’èbola i el cas de mares joves que si perden el fill en nàixer són expulsades de les famílies. En aquest cas, són els Germans de Sant Joan de Déu els que les aculles i procuren la inserció social.

Es va informar a l’assembla que l’any passat l’ONG ha enviat material sanitari per a l’atenció de dones i xiquets donat que la mortalitat infantil allí es molt elevada i havia pagat el mobiliari d’una aula formativa en Zimbawe. També es van enviar 1.500 euros a Nepal després el terratrèmol.

Solidaritat amb el Tercer Món” va comunicar que seguirà en aquest camí de compromís d'ajuda a aquest països però que enguany, el 2016, s’escamparà fins Libèria i Zimbabwe.

L’atenció que presta l’ONG vallera va ser reconeguda en rebre part de la terra que un emigrant malinés, arribat a Espanya en pastera, havia mesclat en el primer hort que va treballar en senyal d’agraïment.