L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 22 d’abril del 2016

L'Ajuntament rep una subvenció de 6.000 euros de l’Obra Social La Caixa

 
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, s’han reunit amb els directors de les sucursals de La Caixa de Tavernes i el cap de zona, Carlos Campos, per a comunicar els projectes que es subvencionaran amb la donació de 6.000 de l’Obra Social La Caixa.

L'aportació servirà per a dur a terme diversos tallers i programes socials: taller d’informàtica i noves tecnologies, tallers dins del programa Irene sobre prevenció de la violència de gènere en jóvens adolescents, tallers per a educar en emocions i en competències bàsiques per a la vida; també es crearà una ludoteca per a persones amb necessitats educatives especials i, finalment, un taller de cuina.

Cal recordar que l’Obra Social La Caixa ja és la segona vegada que col·labora en els programes socials que du a terme el departament de Serveis Socials, i que, a més, enguany ha incrementat la quantia. La regidora ha expressat el seu agraïment a l’Obra Social La Caixa, per la intenció de continuar col·laborant en els tallers i altres projectes de serveis socials.